3 gode grunde til at købe brugte kontorstole

//

Det er måske ikke vigtigt for dig, hvordan man sidder og hvilken kontorstol man bruger. Sådan tænker mange virksmheder også. Dette er dog grundlæggende forkert. I mange tilfælde kan man undgå rygsmerter og modarbejde det med den rette kontorstol, som passer til jer. Skån miljøet og køb brugte kontorstole.

 

Ergonomi

En kontorstol der er ergonomisk, støtter jer i den siddestilling på den helt rigtige måde. Man kan justere den på flere måder og tilpasses individuelle behov. Justeringsmulighederne kan hjælpe jermed at tilpasse stolen til det arbejde, til de forskellige situationer du møder på arbejdspladsen. Måske vil du have en stol med høj ryg, lav ryg, med eller uden armlæn eller en stol uden hjul.

Husk altid at spørg hvilken kontorstol der passer til jeres behov. Dette kan mange kontorstole virksomheder hjælper jer med.

 

En god kontorstol holder i mange år

Når man køber en god kontorstol fra nogle af de førende brands, er det en investering i din pengepung og helbred. En kontorstol af god kvalitet er jeres pålidelige partner i jeres daglige arbejde.  Mange stole sælges som nævnt med flere års garanti og med ISO 9001 godkendelse. Vi sidder alle meget forskelligeligt, dette betyder at man ikke blot skal have en stol man kan justere til ens stil, men også en stol man kan vænne sig til i mange mange år og som man kan regne med.

Invester i design fra de førende brands

Om man køber en Håg. Vitra eller Kinnarps, giver det altid mening at finde den stol der passer til jer. Stolener med til at præsenterer dine kunder med når de møder dig, siger noget om hvem du er. Find en kontorstol der er værd at investere i og passer til jeres behov og som afspeljer jeres arbejdsplads.. Invester i en komfortabel og præsentabel stol og gør et godt indtryk.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark