3 tips til at blive bedre til at passe haven

//

Er du ny til at tage dig af en have, og vil du være sikker på, at du gør det så godt som muligt, kan det være en god idé at lade dig inspirere af de tips, som vi har fundet frem til dig her.

 

Det behøver ikke at være svært at tage sig godt af en have. Det handler langt hen af vejen bare om at få arbejdet gjort. Og du kan altid lære nye ting, når du går i gang med at passe planter eller buske, som du ikke har prøvet at tage dig af før.

 

Mangler du japansk kirsebær træ eller blodrød storkenæb, kan du nemt bestille det på nettet.

Fjern mos fra din græsplæne

Det kan være en rigtig god idé at fjerne mos fra din græsplæne, da den er meget pænere, hvis der ikke er plamager af mos siddende rundt omkring i plænen.

 

Det kan være en god idé at gøre dette i foråret, da mos sidder løst her, og dermed er det lige til at fjerne. Marts og april kan være gode måneder af fjerne mos fra din plæne.

Der er noget at lave året rundt

Så er det også godt at være i haven året rundt. Der er jo altid noget at lave i din have, og derfor er det godt at bruge et par timer i haven om ugen, så du ikke står med en enorm opgave foran dig, hvis du først kommer i din have igen til foråret.

 

Der er også ting at lave om vinteren, selvom haven ikke er sprunget ud endnu. Der er mange gode steder på nettet, hvor du kan finde tips til, hvad du kan lave i din have, selv når det er vinter.

Brug ikke kemikalier

Sidst, men ikke mindst, kan det være en rigtig god idé at undgå at bruge kemikalier i din have. Det kan være fristende at gøre det, men du skal jo helst ikke bruge noget, som kan være med til at skade din have, eller som er med til at skade miljøet.

 

Og så gælder det bare om at lære din have godt at kende, så du kan komme ind i alle rutiner og vide, hvad du skal gøre hvornår på året. Jo mere du er i din have, desto nemmere vil du også få ved at arbejde i den. Og så kan du glæde dig til alt den friske luft, du kommer til at få.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark