3 tips til den nye golfspiller

//

Vil du gerne i gang med at spille golf, og vil du gerne være sikker på at få en rigtig god start, når du er ude på de mange gode golfbaner, som vi har i Danmark, har vi her lavet en liste med en række tips til dig, så du ikke bliver helt til grin, når du første gang skal kaste dig ud i at spille golf.

 

Golf er jo en rigtig sjov sport, hvor der også er mulighed for at møde en masse nye mennesker. Her er der også tit plads til at tale om alt fra børnebørnene til hindbær beskæring.

Start ud med brugt udstyr

For det første kan det være en rigtig god idé at starte ud med at bruge brugt udstyr i stedet for at bruge masser af penge på at købe det dyreste fra butikkerne. Til at starte med skal du jo lige finde ud af, om det er noget for dig, og så er det jo ærgerligt, hvis du har brugt tusindvis af kroner på udstyr, som du alligevel ikke kommer til at bruge meget mere end et par gange. Og i starten kan du sagtens klare dig med brugt udstyr.

Spil med gode venner der bakker dig op

Så kan det også være en rigtig god idé at starte ud med at spille golf med et par gode venner, som kan hjælpe dig godt i gang, og som bakker dig op. På den måde har du de bedste forudsætninger for at lære at spille golf, og det bliver sjovt for dig at gå rundt på golfbanen. Så har du et par gode venner, du kan starte med, er det klart en fordel, hvis du vil have en god start.

Brug masser af tid på at øve dine slag

Her til sidst er det også en god anbefaling at komme i gang med at øve dine slag. Det kræver jo tid at blive god til golf, det er ikke bare lige noget du bliver over natten. Så sæt gerne en del timer af hver eneste uge til at øve dine slag, så du kan forbedre dig selv. Der er kun en vej til at blive bedre til golf på, og det er ved at slå det ene slag efter det andet på træningsbanen. Der er ingen vej uden om, og der er ingen anden måde at blive bedre på.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark