4 bæredygtige grunde til altid at vælge en lokal advokat

//

Selvom ulykker per definition er utilsigtede handlinger, sker de hele tiden, og nogen skal betale for omkostningerne forbundet med en skade. Derfor har du brug for en erfaren advokat i dit lokalområde, som vil kæmpe for at sikre, at du ikke skal betale regningen for en ulykke. Det er dog ikke en hvilken som helst advokat, som vil gøre dette for deres klient. Du har brug for en lokal repræsentation, der kan give dig den tid og den personlige opmærksomhed, der er nødvendig for at give dig den kompensation, du fortjener.  

I denne artikel vil vi dykke ned i 4 gode grunde til, at det er det rigtige valg for dig at hyre en lokal advokat. Artiklen er skrevet i samarbejde med Borch Advokater, som er et lokalt advokatfirma med kontor Svendborg.  

Lokale advokater er mere fokuserede på dig 

Med en lokal advokat tæt på, får du deres fulde opmærksomhed. Din sag vil være en topprioritet, og al deres energi vil blive rettet mod at få den bedste rådgivning, som du fortjener. Det er et kvalitetsniveau af omsorg, kommunikation og opmærksomhed, som du ikke modtager fra repræsentation udefra. 

Lokale advokater er mere kvalificerede til lokale sager 

Lokale advokater har hjemme fordel, når det kommer til at repræsentere sager i deres distrikt. De er allerede bekendt med de modstridende advokater, lokale dommeres personligheder og rytmen i retssalen. Lokale advokater har også støtte fra andre lokale virksomheder og etablissementer – og holder penge investeret i dit lokalsamfund, hvilket er en stor fordel i lokale sager.   

Lokale advokater er lige så kvalificerede 

Når det kommer til juridisk repræsentation, er større ikke altid bedre. Lokale advokater har de samme kvalifikationer til at håndtere større sager som dem fra større firmaer. Den eneste forskel er, at du vil få mere en-til-en kontakt med din lokale advokat og til et reduceret gebyr.  

At hyre en lokal advokat reducerer udgifterne 

Ikke alene vil den timeløn eller faste juridiske fastholdelse for en lokal advokat være langt mindre end for et større firma, men du vil også reducere eller fjerne gebyrer for køretid, måltider og hotelophold, som storbyadvokater elsker at fakturere dig for. 

Hvorfor du bør gå lokalt 

Som din lokale advokat i Svendborg står vi hos Borch Advokater klar med juridisk rådgivning om erhvervs- og privatlivets væsentligste forhold. Vi kender lokalsamfundet, og kan hjælpe dig med din sag. Hos os er første møde gratis, og vi tager en gratis og uforpligtende vurdering af din sag. Kontakt os i dag på telefon +45 62 21 01 01 eller mail [email protected]. Du kan også læse mere på vores hjemmeside, hvor du er velkommen til at udfylde vores kontaktformular, og så vil du blive kontaktet med det samme.   

 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark