4 grunde til at forkæle dine medarbejdere med en frokostordning

//

Vær helten på kontoret ved at sørge for en frokostordning til dine medarbejdere. Alle fortjener at blive forkælet med en god frokost, især når du bemærker, at nogle af dine medarbejdere har en tendens til at arbejde sig igennem deres frokostpause. Tredive minutter er den gennemsnitlige tildelte tid til en frokostpause, hvilket kan forårsage stress for de medarbejdere, der glemmer deres frokost den dag. I denne artikel vil vi dykke ned i de 4 bedste grunde til, at du bør have en frokostordning på arbejdspladsen. 

Øget moral 

Hvad er den hurtigste vej til dine medarbejderes hjerter? Deres maver. Nogle gange viser den simple handling, som at få en god solid frokost, hvordan du værdsætter dine medarbejdere. Medarbejdere føler sig mere værdsat, når du er opmærksom på deres behov, såsom behovet for at tage en pause og spise frokost. Udgifterne til ulykkelige medarbejdere kan opveje udgifterne til frokost. 

Stærkere bånd mellem medarbejdere 

I gennemsnit bruger de fleste fuldtidsansatte mere tid sammen med arbejdskolleger end med deres egentlige familie. At sørge for en serveret frokost vil være et godt incitament for kolleger til at spise sammen og lære hinanden at kende på et mere personligt plan. Dette er med til at skabe bedre arbejdsrelationer. 

Øget produktivitet 

Ved at give medarbejderne et lækkert måltid vil dine medarbejdere føle sig værdsat for deres bidrag til teamet. Psykologer anser faktisk livlig socialisering for nødvendig for produktivitet. Dette fører til et bedre mentalt velvære og hjælper din bundlinje.  

Fradragsberettiget 

Omkostningerne ved en frokostordning virker absolut uvurderlige, når det kommer til, hvor godt det kan få arbejdspladsen til at føles. I gennemsnit er en servering fra en frokostordning betydelig meget mindre end at forkæle alle med frokost på en populær kæderestaurant. Alt i alt ville prikken over i’et være, at en frokostordning på kontoret faktisk er fradragsberettiget for din virksomhed. 

Der kan altså være mange gode fordele ved at vælge at forkæle dine medarbejdere med en frokostordning i dag. Holder jeg virksomhed til i Aarhus eller omegn, så kan i med fordel tage kontakt med Madhimlen, som er en lokal catering virksomhed, som tilbyder en frisk og veltilberedt frokostordning i Aarhus. De er den perfekte samarbejdspartner, når det kommer til frokosten, hvis du ønsker at få et måltid tilberedt med friske og lokale råvarer, hentet fra lokale gårde i lokalområdet. Madhimlen går samtidig op i økologi, og maden bliver kræset om, så dig dine medarbejdere er sikret en lækker frokost hver dag.  

Hvis du ønsker at bestille en frokostordning hos madhimlen i dag, eller vil prøve deres frokostordning af i nogle uger, så kan du bestille på hjemmesiden, eller ved at kontakte dem på telefon 53 38 03 61 eller mail [email protected] 

 

 

 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark