3 nemme måder at leve en grønnere livsstil

//

Savner du at kunne leve en lidt grønnere livsstil, men er du ikke helt sikker på, hvordan du kommer godt i gang med det, har vi her samlet en lille perlerække af tips til dig, så du ikke længere behøver at være i tvivl om, hvordan du skal gribe denne ændring an i din livsstil. Det er meget nemt at komme i gang med at leve grønnere, hvis du ved, hvilke knapper du skal skrue på.

Vælg lydbøger og e-bøger når du skal læse

Er du glad for at læse, og køber du mange bøger, kan det være en god idé at begynde at have dem som lyd- eller e-bøger i stedet for, så der ikke skal produceres en bog, når du skal læse om Mette Blomsterberg, Nicklas Bendtner eller hvem der nu ellers lige er på gaden med en ny opskriftsbog eller en selvbiografi. Er du glad for at kunne sidde med bogen i hånden, kan du jo også altid overveje at låne den på biblioteket, hvis du bare ikke kan undvære at sidde med en paperback eller hardback bog.

Vælg cyklen når du skal rundt i byen

Et andet godt tip til en lidt grønnere livsstil er at begynde at tage din cykel, når du skal rundt i byen, i stedet for at sætte dig ind i din bil. Alt for mange mennesker vælger stadig at klare selv de små ærinder lige nede i byen med bilen i stedet for at gå eller at sætte sig op på cyklen. Det er klart, at det kan være nødvendigt på lange ture, men her er der jo altså også mulighed for at bruge offentlig transport. Så vælg gerne alternativer til bilen, hvis du har mulighed for det. Det er langt grønnere.

Vælg genbrug frem for nyt

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en klog beslutning at vælge genbrug, når du står og mangler nye ting, uanset om det så er et lommeregner køb, en ny kjole eller en iPad. Du kan købe alt brugt nu om dage, og der er rigtig gode muligheder for at finde det på nettet, enten via en brugt butik, eller privat på DBA eller Facebook. Du kan tit også ende med at spare rigtig gode penge på at shoppe på denne måde, så der er i den grad flere fordele ved at vælge brugt fremover.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark