Plastikkirurgi hos AGATA

//

Der kan være mange grunde til, at man overvejer at få foretaget et plastikkirurgisk indgreb. Hvad enten det er en rekonstruktion efter en ulykke, at man har fysiske gener eller at der slet og ret er detaljer ved ens krop eller generelle udseende, som man føler, at man bedre ville kunne leve med, hvis man fik ændret.

Er plastikkirurgi det rigtige for dig?
Det er en stor beslutning at få foretaget plastikkirurgi. Det kan i sig selv være farligt at komme under kniven, og derfor er det af absolut største vigtighed, at man vælger det sted, man får foretaget sit indgreb hos med stor grundighed.

Plastikkirurgi kan være det rigtige svar for nogle, men det er vigtigt, at man gør sig grundige overvejelser om hvorvidt at det er hvad man personligt anser som værende en fysisk skavank, der er problemet, eller om der er noget mere grundlæggende, som man bør forholde sig til.

Det kan derfor være en god idé ikke at lægge sig fast på noget, før du har været til forundersøgelse på den klinik, du måtte vælge.

Hos Agata Privathospital vil du foruden at blive undersøgt for eventuelle faktorer der gør, at du ikke vil kunne komme under narkose også få en samtale, hvor du sammen med en kirurg får en snak om hvad der kan og skal laves, og hvordan resultatet vil blive. Den grundige vejledning er med til at sikre dig, at du ved lige præcis hvilket resultat du vil kunne forvente, såfremt du beslutter dig for, at du vil undergå et kirurgisk indgreb.

Agata Privathospital bestræber sig på at lytte og rådgive, og du kan booke en uforpligtende forundersøgelse og samtale på deres hjemmeside. Der er en uges lovpligtig betænkningstid efter forundersøgelsen og inden du kan kunne booke tid til det egentlige indgreb, der skal sikre, at du er helt sikker på, at det er det rigtige for dig.

 

På den måde sikrer du dig ved Agata Privathospital, at hele oplevelsen bliver så tryg som overhovedet mulig, og at du ved lige præcis hvad du ville kunne forvente af din operation, hvad enten det er en brystforstørrelse, en næseoperation eller at du vil have lagt ørene ind.

 

Den mest kompetente behandling

Det er vigtigt, at man føler sig tryg ved kirurgen, men endnu vigtigere, at de er kompetente. Både i vejledningen hen mod hvilke indgreb du ønsker foretaget, men endnu vigtigere, at de er kompetente kirurger, således at du får den bedst mulige medicinske behandling og undgår alvorlige følgevirkninger.

Såfremt du overvejer at skulle under kniven, vil vi anbefale Agata Privathospital. Hos dem vil du møde kyndig vejledning, fra det øjeblik du booker din forundersøgelse, og helt frem til efterplejen ved dit eventuelle indgreb. Agata Privathospital har kompetente kirurger, der er i stand til at yde dig både den bedst mulige behandling og vejledning, hvad enten du ønsker at få foretaget en næseoperation eller en brystforstørrelse.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark