Semper er førende inden for babymad

//

Kender du brandet Semper? Hvis ikke, og du har børn, så kan det betale sig at læse med her. De er førende inden for børnemad og glutenfri produkter i Norden. 

Semper er startet ud fra et ønske om, at alle har ret til god mad, naturlig og god mad uden unødige tilsætningsstoffer. Og med alle mener de selvfølgelig også børn. 

Samt både børn og voksne som måske har et særligt næringsbehov, hvor Semper kan hjælpe dem med at være trygge ved, hvad de spiser. Semper er grundlagt tilbage i 1939, og de har derfor mange års erfaring. Dengang startede det med, at Ninni Kronberg havde opfundet en metode, hvor man kunne tørre mælk til pulver.

I dag er Sempers kerneområder børnemad, glutenfri produkter og modermælkserstatning. 

Med ønsket om at det skal være både god og nærigstid mad. Af den årsag er deres produkter også udviklet sammen med læger, ernæringseksperter, smagsdommere og forskere. Semper har et stort udvalg af børne- og babymad, og du kan finde et stort udvalg inden for de forskellige aldersgrupper, så du er sikker på, at dit barn får den rette næring til deres alderstrin. 

Hvis vi skal se lidt mere på Semper generelt, så betyder ordet Semper: Altid, og det er meget sigende, da deres filosofi er, at det altid kan blive lidt bedre. Derfor udvikler de sig også løbende, og de har i mere end 80 år ønsket at lave rigtig god mad til både børn og voksne, som har særlige behov. Der er ingen tvivl om, at de kan være stolte af den historie, som de har bag sig, men de udvikler sig stadig hele tiden, da de altid kan blive lidt bedre, og det er måske grunden til at de stadig eksisterer og er førende. 

Semper har hovedkontor i Sundbyberg, derudover har de nordiske kontorer i Oslo, Helsingfors og i Valby. De har et produktionsanlæg i Götene, hvor de laver grød, vælling, modermælkserstatning og glutenfri melmix. I Falun har de et bageri, hvor de bager alle deres glutenfri knækbrød. Semper har siden 2006 været ejet af Hero, som er en international fødevarekoncern, som er grundlagt i 1886.