Få den perfekte nattesøvn

//

Hvis du ønsker at sove godt om natten er, hvilken seng du sover i alfa og omega. Dog kan det være en hel videnskab at få købt sig den rigtige seng. Men hvad er den rigtige seng? Det er forskelligt fra person til person, hvilke senge de vil få den bedste nattesøvn i.

Det er derfor vigtigt at gøre op med sig selv, hvilke forventninger du har til en ny seng inden du går ud og bruger dine penge. Det kan derfor kræve tid og et godt forarbejde, at få købt sig en seng, som man kan få glæde af i mange år.

For at gøre købsprocessen en anelse mere overskuelig er der nedenfor samlet et par tips til, hvilke ting du skal kigge efter, når du skal købe ny seng. Ved du ikke hvor du skal finde en ny seng kan du eksempelvis kigge her for mere inspiration: https://www.bedrenaetter.no/.

Det lette valg

En seng er ikke bare en seng. Der findes forskellige typer af senge, som hver har deres egne fordele og ulemper. Det kan være svært at overskue præcis, hvilken type seng man skal købe.

Derfor er det en stor fordel at undersøge, hvilke forskelle der er mellem de adskillige typer af senge. En klassisk sengetype er en boksmadras. Dette er nok den type af seng man oftest vil støde på i diverse danske hjem.

En klar fordel ved boksmadrassen er, at den er relativ billig at anskaffe sig. Har du et stramt budget til din nye seng er denne sengetype derfor et godt valg. Derudover er det en robust seng. Du vil derfor kunne have din nye seng i mange år frem, hvis du køber dig en boksmadras.

Med en boksmadras får du en hurtig og nem løsning, da du blot skal sætte ben på madrassen, og så har du en ny seng. Dog er dette også en af ulemperne ved boksmadrassen. En boksmadras er nemlig svær at flytte, da du ikke kan pakke den sammen. Det kan derfor være en udfordring at få en boksmadras flyttet op og ned ad trapper, og igennem diverse snævre døråbninger.

Med øje for komforten

Ønsker du en seng i en høj kvalitet, hvor din komfort er i fokus, så kan en kontinental seng være en god investering for dig. En kontinental seng vil understøtte din kropvægt på en optimal måde, og din liggekomfort vil derfor være i top.

Derudover er en kontinental højere end andre senge. Ønsker du at ligge løftet højere fra gulvet er dette en oplagt sengetype for dig. Med en kontinental seng er der i højere grad øje for detaljerne end ved en boksmadras. Ønsker du en seng med et mere æstetisk udryk kan en kontinentalseng derfor være en perfekt sengetype for dig.

Senge med klimahensyn

Er klimahensyn en vigtig faktor for dig, når du køber nye genstande til dit hjem, kan det være en god idé at finde en seng, hvor der er anvendt genanvendelige materialer. Dette kan eksempelvis være  tekstiler med en GOTS-certificering eller genanvendt plastaffald til sengerammen.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark