3 ting, du altid skal have ekstra af på kontoret

//

For at arbejdet kan gå flydende, og der ikke kommer uønskede eller uforudsete problemer, er der nogle ting, du eller dit firma altid bør have ekstra af på kontoret. Det kan virke som nogle helt små ting, men det er en kæmpe fordel, når det pludselig mangler.

Udover på Agnesblog.no kan du her også læse om de tre ting, du altid bør have ekstra af. De kan hjælpe, når du mindst venter det, og sørge for, at du undgår uheldige eller pinlige fejl og mangler. Fra printerpapir til ekstra HDMI-kabler, det tager ganske kort tid at læse, og det betaler sig altid at være velforberedt.

Printerpapir

Selvom de fleste firmaer er ved at blive mere og mere digitaliserede, så vil papir aldrig helt blive erstattet. Nogle gange er fysiske kopier påkrævede i specifikke sager, og så er printerpapir nødvendigt.

Det er ikke dyrt at købe printerpapir til arbejdspladsen, og det er altid godt at have backup liggende. Printerpapir kan også bruges til at tage noter på under et møde, og det kan være nødvendigt at printe specifikke dokumenter ud fra tid til anden.

Hav gerne ekstra printerpapir liggende nær printeren eller kopimaskinen, evt. i et skab, der også indeholder toner og manualen til selve maskinen. Printerpapir er nemlig ikke det eneste, du bør have til backup i kopirummet.

Skriveredskaber

Skriveredskaber er, ligesom printerpapir, ikke helt uddødt endnu, og du vil aldrig fortryde at have en ekstra kuglepen liggende. Gode skriveredskaber er essentielle til enhver arbejdsplads. Det kan være, du skal skrive navnet på en anden medarbejder ned, eller at du hurtigt skal notere en kode eller nogle informationer.

Der er ikke altid tid til at hive telefonen frem, og så er en velfungerende kuglepen guld værd. Gode skriveredskaber kan opbevares på de forskellige skriveborde eller på lageret, men det er altid godt at have det som backup.

I mødelokaler kan det desuden være et ekstra godt signal at sende, hvis én eller to blyantsholderen med gode skriveredskaber står klar, så mødedeltagerne kan låne dem og notere – også selvom de har glemt deres egne skriveredskaber.

Ekstra kabler

Ekstra kabler kan redde et møde. På kontoret er det en utrolig god idé at have et sted, hvor der altid ligger ekstra kabler, så alle ved, hvor de kan finde dem. Hvis medarbejderne altid ved, hvor de kan finde et HDMI-kabel, kan alle parter spare utrolig meget tid.

Det kræver selvfølgelig, at kablerne bliver lagt tilbage igen. Men uanset hvad, så er det alle pengene værd at investere i nogle ekstra kabler af forskellige arter. Det kan være forskellige kabler til computere, opladere, kabelbakker – diverse ting, der kan mangle på et kontor.

Ligesom printerpapir er ekstra kabler noget, der lige pludselig kan mangle, og derfor er det bedre at være forberedt. Du vil blive lettet, den dag du står i en krise, og så sender det et godt signal til udefrakommende, når du og dit firma er velforberedt og ved, hvor I kan finde det, I mangler.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark