Husk vinterjakken når det bliver koldt

//

Den danske sommer så vi næppe meget til, hvilket vi vel efterhånden har vænnet os til – det er ikke meget sol og varme vi bliver beriget med i Danmark desværre. Derimod plejer vi at have nogle kolde måneder, hvorfor det er vigtigt at man iklæder sig en ordentlig vinterjakke, som kan holde den danske vinterkulde ude – der er nemlig ikke megen sjov i at være forkølet hele tiden.

Er det i stedet til børnene, så vil det ofte være ideelt med en flyverdragt eller termotøj.

Er du til pels eller dun?

Hvis vi springer direkte til det og tager et kig på hvad markedet har at tilbyde os af varme jakker, som gør at vi kan holde varmen, så er der nogle forskellige muligheder, hvor vi her har valgt at gribe fat i to af de modeller der hitter stort på markedet indenfor vinterjakker lige i år.

Først og fremmest skal man lige starte med at afklare overfor sig selv. Er det en dunjakke jeg er ude efter, eller går jeg hele vejen og vælger en super varm og flot pelsjakke. (dette behøver selvfølgelig ikke at være ægte pels, man kan også få det vi kender som “Faux fur” – altså en kunstpelsjakke).

Dunjakken

Den mest populære, samt den nok mest allround vinterjakke du kan finde i Danmark er nok dunjakken – dette er i hvert fald klart den hidtil mest populære vinterjakke, mest af alt fordi den fremkommer lidt mere neutral og “almindelig” hvorimod den anden model, altså pelsjakken er lidt mere etisk et problem for nogle mennesker.

En dunjakke er dog ikke kold på nogen måde – ellers ville den selvfølgelig heller ikke være kategoriseret som en vinterjakke, den er faktisk rigtig behagelig. Så hvis du er på udkig efter en relativ “normal” vinterjakke, jamen så vil dunjakken afgjort være et godt træk at lave!

Pelsjakken.

Pelsjakken er super varm og behagelig, og de fleste er også vilde med modellen, uanset farve. Dog skal du være opmærksom på hvis du vælger at købe en sådan jakke, at der kan være dyre entusiaster, som tror at din jakke er lavet af rigtig pels og altså stammer fra et dyr. Derfor er der en mindre del af befolkningen, som godt kunne finde på at kigge lidt skævt til dig når du går rundt med pels, men dette er dog langt fra størstedelen, det er som sagt et meget lille antal.

Så nyd du blot din pelsjakke – de er helt fantastisk dejlige at gå rundt med!

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark