Sjove spil til haven

//

Sommeren er den perfekte tid til at komme udenfor og nyde haven! Uanset om du er barn eller voksen, er der masser af sjove lege, som du kan lege i haven. I dette blogindlæg vil vi nævne nogle af vores yndlingslege og havespil, der kan gøres udendørs. Så tag din solcreme og en hat med, og lad os komme i gang!

Gemmeleg

En klassisk leg, der kan spilles i haven, er gemmeleg. Denne leg er perfekt for både børn og voksne, og den kan spilles med så mange personer, som du har lyst til. For at gøre det hele mere interessant kan du prøve at gemme genstande rundt omkring i haven, som folk skal finde. Det giver et sjovt konkurrenceelement til spillet!

Kongespil

Det næste spil er lidt mere fysisk og er perfekt, hvis du har en stor gruppe. Formålet med spillet er at klatre op på toppen af et træ eller en mur uden at blive fanget af den person, der er “den”. Denne leg er god for børn, da den får dem til at bevæge sig og klatre, men sørg for at overvåge dem, hvis de klatrer i træer!

Kast med vandballon

Hvis du vil køle dig ned på en varm dag, kan du prøve at spille vandballonkast. Fyld nogle vandballoner, og del jer op i hold. Formålet med spillet er at kaste ballonen frem og tilbage mellem holdmedlemmerne uden at tabe den. Hvis ballonen sprænger, er det pågældende hold ude!

Ringspil

Dette spil ligner vandballonkast, men i stedet for en ballon skal du bruge en plastikring. Fyld en spand med vand, og kast ringene i den. Del jer derefter op i hold, og prøv at kaste ringen frem og tilbage mellem holdmedlemmerne uden at tabe den.

Dette er blot nogle af de sjove lege, som du lege i haven. Så kom udenfor, og nyd sommersolen! God fornøjelse med at spille!

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark