Vælg de rette sko til dine børn

//

Børn har brug for mange ting. En af de ting er godt fodtøj, der kan holde så længe som muligt. Men der er et enormt udvalg derude, så hvordan finder du frem til de rette sko? Der er et par generelle huskeregler og typer af sko, som du kan huske på, så du ikke drukner i udvalget.

Ecco børnesandaler, -kondisko og -støvler er alle gode valgmuligheder. Så lad os gennemgå dine valgmuligheder og nogle huskeregler, når I skal ud og kigge på sko.

Tre gode køb

Der er tre forskellige slags fodtøj, som det er godt at have stående til børnene derhjemme. Du behøver generelt ikke at købe mange sko, men hvis du har et lille udvalg er du godt dækket ind til forskellige situationer.

Sandaler

Ecco sandaler til børn er rigtig gode at have ved hånden i sommerhalvåret. Et er de store problemer med sko er, hvordan de klemmer og maser vores tæer. Her er åbne Ecco børnesandaler gode at finde frem så ofte som muligt, så børnene får muligheden for at vrikke med tæerne og lade dem få noget frisk luft – hvilket også kan være svært i mange sko.

Kondisko

Børn er ofte meget aktive og fulde af energi. Derfor er kondisko et godt valg til børn, selv hvis de måske ikke dyrker en masse sport. Kondisko og løbesko er designet til at blive slidt og brugt. De er også designet til at være behagelige at bevæge sig i og har alle en eller anden form for stødabsorbering, så man kan holde til at bevæge sig længere.

Gummistøvler

En af de sko, der let kan deles mellem børnene, er gummistøvler. Har du et par gummistøvler i forskellig størrelse stående, kan de holde rigtig længe, og børnene kan vokse fra den ene støvle til den anden, indtil de kan bruge de samme støvler som jer forældre.

Gummistøvler er et must for enhver børnefamilie, for vejret er bestemt ikke altid nok til at holde ungerne indenfor, og gummistøvler er perfekt designet til at beskytte mod dårligt vejr. Det kan spare jer mange forkølelser.

Den rette størrelse

Det vigtigste aspekt er størrelsen på en sko. Den skal passe til foden og ikke klemme. Det er især vigtigt for børn, da de vokser meget, og det er derfor en god idé at vælge en sko, som de har lidt plads i, så de kan vokse i den. Når det kommer til børnesandaler, skal man især være opmærksom, da man skal vælge sandaler, som ikke skarver den bare hud. Ecco børnesandaler er heldigvis bløde og komfortable. Ecco børnesandaler er designet til børn, så de kan løbe og lege i sommervejret med komfortable Ecco børnesandaler.

En god tommelfingerregel er, at skoen skal være 1 centimeter længere end foden, så der er god plads til tæerne. Her skal du huske at måle fra barnets længste tå og ikke bare bruge storetåen, for den er ikke nødvendigvis længst. For at vælge en ordentlig bredde skal du få barnet til at vrikke med tæerne. Kan de ikke vrikke med tæerne, er skoen for stram, og I skal kigge efter en sko med en bedre bredde.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark