Sådan sikrer du din skandinaviske virksomhed

//

Få overblik over juridiske bestemmelser

Som man kender det fra Danmark kan der på tværs af grænserne være utallige juridiske bestemmelser der kan sænke din forretning for forskellige måder. Måske er det et produkt du gerne vil have over grænsen. Måske er det noget transportmæssigt der står i vejen for en effektiv og tilgængelig arbejdsgang for dig og dine medarbejdere. Der er et utal af ting at skabe sig overblik over, hvorfor vi har til mission at gøre dette lettere spiseligt for dig, og din virksomhed. Der er sindsygt mange advokater og jurister rundt omkring der hellere end gerne vil hjælpe dig med mindre opgaver og spørgsmål som du nu måtte have. Tøv ikke med at tage fat på dem og hør dem ad. Det er langt bedre end pludselig at sidde i en bødesituation hvor du står og skal betale en masse penge for noget du egentlig troede var i orden.

Taler dine ansatte Dansk, Svensk og/eller Norsk?

Ja, det kan virke lidt banalt at spørge om dine ansatte taler de skandinaviske sprog men det har faktisk kæmpe indvirkning på alt fra legitimitet og samarbejde på tværs af landene. Hvis du står og vil sælge noget til en svensker som ikke forstår et ord dansk eller en dansker der ikke forstår et ord svensk så er der en stor sandsynlighed for at du/i ikke får det ønskede ud af det som i gerne ville. Det kan være en kæmpe fordel for dig og din virksomhed at tage nogle kurser i de skandinaviske sprog. Det kan gøres super simpelt. Har du ikke tid til fremmøde om aftenen eller bor i langt fra sådanne muligheder? Der er heldigvis et utal af kurser der er gratis og online. Der er gode eksempler på hjemmesider hvor man kan besøge dem og tage deres kurser gratis. Som dansker, og jeg taler af erfaring, er det super nemt og hurtigt at lære sprogene.

Få en multinational platform

Er din hjemmeside ikke på engelsk, norsk eller svensk? Vi skandinaverne har det med at tænke det går nok, men der er faktisk utrolig mange, inklusiv os selv, der synes at det kan være svært at forstå henholdsvis norsk og svensk selvom personen er søde og taler langsomt. Derfor er det vigtigt at have en hjemmeside der er på alle tre sprog, det gør en verden til forskel. Hvis du står og har en større operation i gang er det selvfølgelig vigtigt at høre nogle professionelle der ved hvad de taler om.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark