Husk altid hundetegn til hunden

//

Husk altid et hundetegn til hunden

Det ses desværre af og til at hundejere ikke husker at købe et hundetegn til deres hund. Enten det eller også tænker de at deres hund ikke løber væk hjemmefra. Det rigtig tristeudfald ved et manglende hundetegn kan være at hunden aldrig kommer hjem til sin familie igen. Vi ser af og til at man må opgive at finde ejeren til hunden eller at hunden ender med at blive kørt ned.

Hvis du som hundeejer sørger for at købe et hundetegn er du altid sikker på at du som ejer af hunden altid kan lokalisere og findes. Det kan i sidste ende redde din hunds liv. Det er også på mange måder ubetænksomt for det udsætter andre for at skulle stå med din hunds skæbne i hånden. Det er ikke sjovt at finde en hund uden halsbånd og ikke vide hvad man skal gøre. Vi ser også tilfælde hvor folk lader hunden løbe fordi de ikke ved hvad de skal gøre.

Køb et halsbånd, det koster ofte under 100 kroner

Der bør ikke være en undskyldning for ikke at købe et halsbånd. Det koster ofte 100 kroner eller mindre og det er en simpel og utrolig nem investering. Det sparer en masse mennesker som potentielt finder din hund for en masse besvær. Hvis nogen finder din hund og den ikke har halsbånd på så kan du risikere de ringer til politiet. Når først politi er involveret bruger man en masse af samfundets resourcer forkert og det er synd.

Det koster bøde uden halsbånd til hunden

Når og hvis du ikke bruger Hundetegn til din hund kan det resultere i en bøde på flere tusind kroner. Så det kan virkelig ikke betale sig at spare under nogen omstændigheder.

Tænkt dig engang, med et hundetegn sparer du politiets resourcer og hvis andre finder din hund kræver det blot et telefon opkald, så er hunden hjemme i trygge omgivelser igen. Der spares utrolig mange resourcer og familien har fået sin hund tilbage. Dette er derfor en stærk anbefaling at man altid bør købe et hundetegn som det første til sin hund.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark