Slip af med møl på en bæredygtig måde

//

Går du meget op i bæredygtighed og genanvendelighed, og prøver på bedst mulig vis, at gøre hvad du kan for at passe på miljøet og vores natur. Har du samtidig problemer med møl i dit tøj, og ved ikke hvordan du skal gøre noget ved det på en naturlig måde?

Der findes en utrolig nem måde at slippe af med møl på, og det involverer ingen kemi. 

Okay, nu har vi vidst bygget nok spænding op. Det vi snakker om er mølkugler. Du har måske aldrig hørt om dem før, men hvis du døjer med møl i tøjet, er det helt sikkert noget der vil kunne hjælpe dig.

Hvad er mølkugler

Mølkugler er små kugler, lavet i cedertræ. Den naturlige duft som cedertræet har, kan møl ikke lide. Derfor virker cedertræskugler som et helt naturligt middel mod møl, og helt uden der er nogen kemi indblandet.

Kuglerne kan bruges igen og igen, og hvis de begynder at miste deres duft, kan du let slibe dem med lidt sandpapir, og så vil de virke som på ny igen.

Du kan læse mere om hvad mølkugler er, og hvordan man bruge dem her.

Hvordan bruger jeg dem

Det er meget nemt at bruge mølkugler, og det er ikke nogen videnskab. Du tager egentligt bare nogen kugler, og ligger dem i de skuffer eller det skab, hvor du har problemer med møllene. Det er vigtigt at kuglerne ikke ligger i direkte kontakt med noget stof, da olierne godt kan smitte af. Du skal bruge 2-3 kugler i en skuffe, og 5 kugler hvis det er et skab.

Så hvad venter du på? Hvis du før har været træt af at skulle smide dit yndlingstøj ud, fordi der har været møl i det, er det her din mulighed. Det er i hvert fald en lille investering for at teste det af, og se om det virker.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark