Fordelene ved en explainer video for din virksomhed

//

En explainer video er en fantastisk måde at kommunikere din virksomheds budskab til potentielle kunder. Disse videoer er normalt korte og varer mellem et og to minutter, men i løbet af denne tid kan de give uvurderlige fordele for din virksomhed. Hvis du allerede er overtalt, så kan du finde hjælp til at lave en professionel explainer video hos Stagbird.dk. De er førende inden for feltet og kan sikre dig fantastiske resultater med deres lækre videoer. Hvis du stadig undrer dig over, hvorfor du bør få lavet en sådan video, så er her alt hvad du skal vide: 

 

Markedsføring gjort sexet, elegant og effektivt

 

Denne type af videoer er effektive, fordi de hjælper dine kunder med at forstå, at du forstår deres problem eller udfordring, og at du er den bedste til at hjælpe dem med at løse det. Det giver dig mulighed for at præsentere en konkret løsning eller vise eksempler på forskellige løsninger på en kortfattet og ligefrem måde. Derudover kan en explainer video give seerne en trin-for-trin-guide til, hvordan de kan få din hjælp. Disse videoer består normalt af både levende grafik og voice-over, hvilket er med til at holde seeren engageret og interesseret i det præsenterede indhold. Desuden øger en sådan video på dit websted dets synlighed på søgemaskiner som Google og Bing ved at øge SEO-rangeringerne på grund af optimerede tags, beskrivelser og nøgleord, der er knyttet til videoen. Dette vil resultere i flere besøgende på dit websted, hvilket betyder flere potentielle kunder til din virksomhed. Sociale medier er desuden kommet for at blive og med den rigtige video kan du opnå muligheden for at gå viralt med dit produkt eller din service. Videoer er meget lettere at dele på sociale medier og har derfor en langt bedre gennemslagskraft end et langt opslag med tekst. Fremtiden er her og den kalder på en ny og effektiv måde at brande sig selv på! 

 

Tag din virksomhed til det næste niveau med moderne markedsføring

 

En explainer video er også med til at opbygge tillid hos potentielle kunder. Ved at præsentere oplysninger om din virksomhed i et letforståeligt format med visuelt materiale kan folk være mere tilbøjelige til at gøre forretninger med dig, da de har en bedre forståelse af, hvem du er som virksomhed, og hvilke tjenester eller produkter du tilbyder. Dette er især en fordel, hvis du driver en onlinevirksomhed, hvor de fleste kundeinteraktioner foregår på det digitale plan. Explainer videoer kan være et værdifuldt værktøj for enhver virksomhed, der ønsker at øge sin synlighed online og nå ud til nye kunder. Forklaringsvideoer øger ikke kun SEO-rangering gennem optimerede tags og nøgleord, der er knyttet til videoen, men de er også med til at skabe tillid mellem potentielle kunder ved at give dem klare forklaringer på, hvem du er som virksomhed, og hvilke tjenester eller produkter du tilbyder. Så hvis du leder efter en måde at sikre dig, at folk forstår, hvorfor de bør vælge din virksomhed frem for andre derude, er det bestemt værd at overveje at skabe en explainer video!

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark