Tapas ud af huset

//

Tapas take away, er en god måde at bestille mad med hjem udefra og nyde det enten alene eller i selskab med venner eller familie. Du kan også vælge at spise ude på en tapas restaurant. 

Tapas som en livsstil:

Tapas er ikke kun mad men også en hel livsstil, hvor man kan nyde livet med lækker mad i selskab med dem man elsker. Man kan opleve livsstilen typisk i Spanien, men også andre steder i verdenen. Traditionen med tapas går tilbage til det 19 århundrede, hvor det var almindeligt at nyde små retter mens man drak vin eller øl som en slags snacks. Det er et symbol på den spanske livsstil og kultur. 

Traditioner:

Tapas restauranter er fyldt med energi, hvor gæsterne typisk nyder drikkevarer og små retter sammen med familie eller venner, da en vigtig del af den spanske kultur går ud på at dele mad mens de socialiserer sig og nyder det selskab de befinder sig i. Det kan være enkelte snacks så som svampe eller oliven til nogle mere komplekse retter så som fyldte peberfrugter eller kødboller i tomatsauce, hertil en masse oste og pølser.

Maden:

Tapas er ofte en måde at spise en masse forskellige små rette som man kombinerer og fremskaber en hel middag, hertil få en masse forskellige smagsoplevelser på en gang. Maden er kendt for kvalitet og smag og kan variere i smag alt fra mild til krydret. Det er en lidt mere casual måde at spise på, fordi man ikke nødvendigvis behøver at sidde ned men sagtens kan stå op og spise på en lille tallerken og føre en samtale med sine veneer i mens man nyder maden. Det er også oftest man deler nogle forskellige retter frem for selv at sidde med en stor tallerken, da det er lækkert at smage lidt af hvert.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark