Sådan kan du være en klimavenlig forælder

//

Vi lever i en verden, der er svær at navigere i, især hvis man er forælder. Det gælder uanset, om man allerede er forælder, eller om man drømmer om at blive det, da rollen som forælder kommer med et stort ansvar. Det handler nemlig ikke kun om at passe på sine børn fra dag til dag; det handler også om at tænke på fremtiden, og dermed også vores klima.

Miljøvenlige muligheder

Heldigvis har du mange muligheder for at handle klimavenligt i din hverdag; der er nemlig kommet stort fokus på bæredygtighed, og derfor er der mange butikker, der går mere op i en grøn produktion. Certifikater såsom Svanemærket, GOTS mærket og Fair-Trade mærket er alle med til at sikre dig, at brugen af visse kemikalier er begrænset, samt at produkterne er etisk producerede. Ved at undgå de skadelige kemikalier er du med til at passe på dine børn i nutiden og i fremtiden.

Genbrug og genanvendelighed

Er du ny forælder, eller regner du med at få flere børn, er det naturligvis en rigtig god idé at købe ting, som du kan bruge flere gange, så de ting, det ældste barn har brugt, kan bruges til det næste barn i rækken. Det kan handle om tøj, legetøj, barnevogn, legemåtter fra Hyggi og meget mere. Når du vælger kvalitet, holder det længere, så flere af dine børn kan bruge det, og du slipper for at købe nye ting med forurenende produktioner.

Det bedste for dine børn og planeten

Du har mange muligheder for at vælge grønnere; der findes certifikater, du kan kigge efter, du kan købe genbrug, du kan vælge god kvalitet, så tingene holder længere, og det vil alt sammen være med til at passe på vores klima.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark