Nyd et glas rødvin med en Contino Rioja Reserva 2018

//

Contino Rioja Reserva 2018 er en fremragende rødvin fra det prestigefyldte vinområde Rioja i Spanien. Vinen er en reserva, hvilket betyder, at den er lavet af de bedste druer og har lagret i mindst tre år, heraf mindst et år på egetræsfade. Denne proces giver vinen en kompleks og harmonisk smag.

Contino Rioja Reserva 2017 er lavet af druerne Tempranillo, Graciano og Mazuelo, som er de mest almindelige druer i Rioja-området. Druerne er håndplukket og nøje udvalgt for at sikre den bedste kvalitet. Vinen er lavet på traditionel vis med en lang gæringstid og lagring på egetræsfade, hvilket giver vinen en rig og fyldig smag.

Vinen har en dyb, mørk rød farve og en intens duft af mørke bær, tobak og vanilje. Smagen er kompleks og harmonisk med noter af modne bær, krydderier og chokolade. Tanninerne er bløde og velintegrerede, og eftersmagen er lang og behagelig.

Contino Rioja Reserva 2017 er en vin, der egner sig til at blive nydt sammen med en god middag eller til at blive gemt i vinkælderen i nogle år. Den vil være perfekt til retter med rødt kød, lam og vildt eller til kraftige oste.

Contino er en af de ældste og mest anerkendte vinproducenter i Rioja-området. Vinhuset blev grundlagt i 1973 af en gruppe vineksperter, der ønskede at skabe de bedste vine i Rioja-området. Vinhuset ligger i byen Laguardia i Rioja Alavesa-regionen, hvor jorden og klimaet er perfekt til at dyrke druer af høj kvalitet.

Contino Rioja Reserva 2017 er en af de bedste vine fra vinhuset og er blevet anerkendt af flere vinanmeldere verden over. Vinen har modtaget høje bedømmelser fra Wine Spectator og Wine Enthusiast og er blevet tildelt flere priser.

Alt i alt er Contino Rioja Reserva 2017 en fantastisk vin, der er en sand fornøjelse at drikke. Den har en kompleks smag, der er velafbalanceret og harmonisk, og som vil tilfredsstille selv den mest krævende vinentusiast. Hvis du leder efter en vin til en særlig lejlighed eller til at forkæle dig selv, er denne vin bestemt værd at overveje.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark