Tjekliste når du starter virksomhed

//

Det kan virke banalt, men man kommer let til at overse mange ting, når man starter sin første virksomhed. Og selvom der ikke altid er en gylden rækkefølge for alting, så er der alligevel mange ting du ikke bare kan gøre flere måneder senere.

Derfor har vi lavet en lille, ikke udtømmende, tjekliste som du lige kan krydse af, når du tror du har det hele på plads.

Whitepaper

Er du ikke velbevandret i markedsføring, så er ordet whitepaper måske nyt for dig. Men ikke desto mindre mere grund til at undersøge betydningen. For med et whitepaper præsenterer du ikke kun din virksomhed og dit produkt til omverdenen, du er også med til for alvor at defineredet for dig selv.

Så whitepaper skal du tjekke af forholdsvist tidligt.

Kontakt til kunder

Så snart din virksomhed ser dagens lys, skal den være til at komme i kontakt med. Ingen vil købe produkter uden at kunne få den dertilhørende kundeservice. For hvor henvender man sig, hvis noget går galt?

Derfor skal du være til at komme i kontakt med, og kan i starten fokusere på god, personlig og jordnær kundeservice, inden du vækster for meget.

Patent og domæne

For at du for alvor kan finde din plads i businessverdenen, skal du indtage den. Så har du et produkt, du gerne vil have monopol på, skal du sørge for at få patent på det, så ingen kopierer det, og fratager dig muligheden for at tjene på det.

Har du et navn, du vil være sikker på, ingen tager fra dig, så sørg for at købe alle domæner i nærheden af, så ikke kunderne bliver forvirrede når de leder efter din virksomhed.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark