Fik fikset vandskaden

//

Det var i sommerferien og jeg var i sommerhus med min familie, Vi havde lejet et stort sommerhus med pool og billard og alt det hyggelige, det skulle være en rigtig god sommerferie og det havde vi også forventet. Det blev det egentlig også vi badede en del og spiste rigtig god mad, der var også en Strand tæt på så det hele var faktisk rigtig hyggeligt. Det jeg var gladest for, det var helt sikkert poolen. Jeg husker at den var okay stor og selvfølgelig også indendørs. 

Det var ikke koldt men jeg husker at jeg på et tidspunkt om aftenen godt lige vil have et duk inden jeg gik i seng så jeg valgte at gå ud til poolen, imens alle andre de sad og så film, og som jeg gjorde mig klar til at hoppe i så glemte jeg at min telefon lå tæt på kanten og den røg lige ned i vandet. 

Den tog vandskade og jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre, Det var selvfølgelig rigtig nederen fordi at jeg først opdagede det efter jeg havde været færdig. 

Men heldigvis tog jeg ned forbi Mobilreparationer.dk og de fiksede mobilen hurtigt og nemt, Det var en rigtig dejlig oplevelse kundeservicen var rigtig god og ham der stod derinde han lavede den hurtigt og på samme tid var prisen heller ikke alt for gal. Så Jeg var glad for at jeg var endt hos ham og hvis jeg nu skulle få ødelagt en ny telefon, så ved jeg hvem jeg skal tage hen til. Efterfølgende når Jeg har været sammen med mine veninder og venner og Jeg har set at de har fået ødelagt deres telefon, har jeg altid henvist dem til den samme butik som jeg var henne i for Der er man garanteret god service. 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark