Professionel tandblegning på Frederiksberg

//

Professionel tandblegning indebærer brug af højere koncentrationer af blegemidler som f.eks. hydrogenperoxid og carbamidperoxid. Professionel tandblegning kan ofte give hurtigere resultater end kits til salg i håndkøb og giver lysere tænder, der holder længere. For at få de bedste resultater af professionel tandblegning er det vigtigt, at patienterne følger de instruktioner, som de får.

Professionel tandblegning kan være en effektiv måde at genoprette et lyst, hvidt smil på. Det er dog vigtigt at forstå, at resultaterne ikke nødvendigvis er øjeblikkelige, og at nogle patienter kan have brug for gentagne behandlinger for at bevare det ønskede resultat. Det er også nødvendigt at følge instruktionerne fra din behandler for at sikre optimal sikkerhed og resultater. Med den rigtige tilgang til professionel tandblegning kan du nyde et smukt, hvidt smil i mange år fremover.

Professionel tandblegning er en god mulighed for dem, der ønsker at opnå dramatiske resultater hurtigt, sikkert og effektivt. Med omhyggelig planlægning og professionel vejledning kan du nyde dine tænder i mange år fremover.

Hvor lang tid tager tandblegning normalt?

Professionel tandblegning kræver normalt to eller flere besøg. Ved det første besøg påføres der en tandblegningsgel, der indeholder en højere koncentration af hydrogenperoxid eller carbamidperoxid, på tænderne. Denne behandling varer typisk ca. 30 minutter og kan i nogle tilfælde give øjeblikkelige resultater. Men for at opnå mere signifikante resultaterkan det være nødvendigt med yderligere besøg.

Smileffect tandblegning

Smileffect tandblegning er en professionel tandblegningsbehandling, der anvender høje koncentrationer af hydrogenperoxid og carbamidperoxid til hurtigt og effektivt at genoprette tændernes naturlige hvide farve. Gennem flere sessioner trænger disse blegemidler dybt ind i emaljen og nedbryder misfarvninger og pletter. Med regelmæssige besøg og konsekvent pleje kan du få et smukt smil, der holder længe.

Ved afslutningen af hver behandling vil din behandler anvende en specielt formuleret desensibiliserende gel for at beskytte dine tænder mod følsomhed og ubehag i forbindelse med professionelle hvidtningsbehandlinger. For at få de bedste resultater er det vigtigt, at du følger din behandlers instruktioner og regelmæssige besøg for at sikre, at dit smil forbliver sundt, strålende og smukt.

Hvis du vil vide mere om professionel tandblegning og Smileffect tandblegning, så har Lush Beaty Bar med beliggenhed på Frederiksberg stor erfaring med professionel tandblegning. Kontakt os i dag.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark