Køb færdige pakkekalendere og slip for besværet!

//

Spar tid og stress med færdige pakkekalendere til børn
I en travl hverdag kan det være en udfordring at finde 24 forskellige kalendergaver til børnene, uden at det skal tage al ens tid og koste en formue. Men frygt ej, for kalendergaver.dk har gjort det hårde arbejde for dig og sammensat pakkekalendere med 24 spændende gaver, der passer til børnenes alder og interesser.

Bredt udvalg af gaver til børn i alle aldre
Deres pakkekalendere til børn er nøje udvalgt og sammensat for at imødekomme børnenes forskellige alder og interesser. De indeholder en god blanding af sjovt legetøj, små spil, kreative materialer og udfordrende aktiviteter. På den måde kan dit barn se frem til hver dag i december med spænding og forventning.

De forstår også, at sundhed og ernæring er vigtigt for mange forældre, selvom der selvfølgelig skal være plads til lidt juleguf. Derfor indeholder pakkekalendere til børn ikke søde sager, medmindre du vælger de pakkekalendere til de 12-14-årige, der indeholder nogle lækre snacks som en undtagelse.

Adventsgaver til teenagere
Hvis du har teenagere derhjemme, ved du, at det kan være en udfordring at finde adventsgaver, der passer til deres alder og interesser. Derfor tilbydes en speciel teenager adventskalender, der indeholder tilbehør og gadgets til smartphones som dine unge kan glæde sig over i hele december måned og fremover.

Tidsbesparelse for hele familien
Hvis du har flere børn, kan det være en kamp at forberede individuelle pakkekalendere til hver af dem. De færdige pakkekalendere sparer dig virkelig meget tid, som du i stedet kan bruge på ekstra julehygge med din familie. Det betyder mere tid til at bage julesmåkager, lave julepynt, eller bare sidde sammen og se julefilm.

Kalendergave idéer . Sammensæt din egen pakkekalender
Måske har du allerede købt nogle gaver i løbet af året eller har nogle helt specielle ting i tankerne. Så kan du stadig finde en masse lækre kalendergaver der kan købes enkeltvis. På den måde kan du let og elegant finde de resterende kalendergaver, uden at skulle lede mange steder.

Hurtig levering og valgfri indpakning
Det er selvfølgelig uhyre vigtingt, at din pakkekalender er  klar til 1. december december. Derfor er der ikke kun hurtig levering, men også muligheden for at få både færdige pakkekalendere og løse kalendergaver flot pakket ind. På den måde behøver du kun at give gaverne til den heldige modtager uden yderligere besvær. Du kan også købe forskellige indpakningsmaterialer, hvis du foretrækker at gøre det selv.

Hert år – en ny oplevelse:
Du kan være sikker på, at dit barn ikke får de samme gaver år efter år, hvis du vælger at købe disse pakkekalendere flere år i træk. Derfor kommer der helt nye pakkekalendere til børnene hvert år, så hver december er en ny og spændende oplevelse for dit barn.

Pakkekalendere til voksne
Det er jo ikke kun børnene der skal forkæles – voksne elsker også at blive forkælet i juletiden. Derfor kan du også få pakkekalendere til voksne, så du kan overraske din bedre halvdel eller dine forældre med små daglige glæder i december. 

Køb en færdig pakkekalender og få en mindre stressende december
Når du en færdig pakkekalendere, kan du være sikker på, at du får en december måned med mindre stress og jag og mere tid til julehygge og kvalitetstid med familien. Vi har gjort arbejdet for dig, så du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget i juletiden – glæde, samvær og hygge. Gør juleforberedelserne nemmere med  færdige pakkekalendere, og skab en skøn julemåned for både børn og voksne.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark