Der er håb for dine slettede fotos

//

Det er en super god måde at bevare dine minder på. Foto fra både de store  begivenheder i dit liv, men måske også fra de små og hyggelige stunder, der er i hverdagen. Det er bare ikke godt, hvis du kommer til at slette dine digitale minder. Men heldigvis er der håb for at du kan gendan billeder.

Foto fra dit liv

Vi har alle store øjeblikke i vores liv, som vi gerne vil mindes. Det kan være alt fra et bryllup til en dag, hvor alt var perfekt og lykkeligt på den rette måde. Måske du ikke har minderne så klart i din hukommelse. Så er det godt at have billederne på din computer eller andet sted. Der kan du altid finde dem frem og hygge dig med de gode minder.

Det er sket for de fleste

Langt de fleste kender det. Foto der er blevet slettet fra en disk! Gode minder der er forsvundet. Men heldigvis behøver disse minder ikke være forsvundet for evig tid. Der findes metoder til at gendanne billeder. Du kan faktisk selv prøve at gøre det, og hvis det ikke lykkedes, kan du tage kontakt til specialister på området, der med stor sandsynlighed kan hjælpe dig.

Det kan du gøre for at gendanne billeder

Er du kommet til at slette foto fra din computer, er der nogle ting, du selv kan forsøge, inden du går til professionelle på området. Først og fremmest kan du kigge i papirkurven på skrivebordet, og se om foto ligger der og du kan gendanne via et højreklik. Er foto ikke i papirkurven, så skal du tjekke din backup. Den kan du måske have liggende i Dropbox, Google Drive, One Drive eller måske på en ekstern disk. Her vil du i givet fald kunne finde de foto, du har mistet.

Få ekstern hjælp

Kan du ikke finde dine billeder i papirkurven eller på en backup, så må næste skridt være at få ekstern hjælp fra professionelle på området. Det kan du få via virksomheden Computer112, der har enorm erfaring med at gendanne data, som de har arbejdet med siden 1996 og har stor succesrate på. Via virksomhedens website kan du bestille en gratis analyse, der viser om du kan få hjælp til at gendanne dine billeder. Du skal udfylde en formular online, aflevere din fysiske disk, der derefter vil blive analyseret og du vil modtage et tilbud på din gendannelse.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark