Køb pallestablere med omtanke for miljø og økonomi

//

For mange virksomheder kan bæredygtighed og økonomi sagtens gå hånd i hånd. Mange virksomheder er derfor på udkig efter måder at mindske deres miljøpåvirkning og udgifter til indkøb.

Når det kommer til materialehåndtering og omtanke for miljøet, er købet af en palleløfter eller pallestabler én af flere overvejelser. Og valget af en maskine samt måden den erhverves på kan have stor indvirkning på både virksomhedens omkostninger og aftryk på miljøet. Så for at spare penge på køb af en palleløfter eller pallestabler og samtidig gøre en velovervejet, bæredygtig indsats kan din virksomhed overveje at anvende forskellige muligheder.

4 muligheder for gode besparelser

#1 – Køb brugt: Når det kommer til genanvendelighed og bæredygtige løsninger, er det meget oplagt at overveje muligheden for at købe en brugt palleløfter eller pallestabler. Ved at købe en brugt palleløfter eller pallestabler kan din virksomhed købe en god maskine til en lavere pris sammenlignet med prisen for en ny maskine. Derudover vil et brugt køb også nedbringe efterspørgslen efter nye maskiner og reduktion af behovet for ressourcer og energi i forbindelse med produktion af nye maskiner.

#2 – Køb flere og opnå mængderabat: For nogle virksomheder med et større behov kan det være en mulighed at købe flere palleløftere eller pallestablere på én gang for at opnå en mængderabat. Der kan f.eks. være penge at spare på selve maskinerne ved køb af flere enheder, men der kan også være besparelser at hente på forsendelsesomkostninger, emballage, affaldssortering m.m. Derudover skal fragtfirmaet kun stå for én leverance – og ikke køre flere gange – hvilket er godt for miljøet.

#3 – Søg online for de mest bæredygtige valg: Internettet – og i særdeleshed webshops – giver gode muligheder for af finde mere miljøvenlige og økonomiske løsninger. Webshops har ofte et bredere udvalg af palleløftere og pallestablere sammenlignet med fysiske forhandlere. Så ved at handle online kan din virksomhed nemmere finde konkurrencedygtige priser og specialtilbud, som ofte er bedre end hos de fleste traditionelle forhandlere. Og ikke mindst også nemmere søge information om mere energieffektive og miljøvenlige palleløftere og pallestablere.

#4 – Spar penge med prissammenligning: Der kan også være besparelser at hente ved at sammenligne priser på palleløftere eller pallestablere på hjemmesider, der specialiserer sig i netop dette. Disse hjemmesider kan hjælpe din virksomhed med at finde egnede maskiner, som derefter kan købes til den bedste pris på grund af muligheden for at sammenligne priser fra flere forhandlere. Ved at holde øje med pallestabler- og palleløfter-tilbud kan din virksomhed dermed øge chancen for at spare penge – og måske endda købe en dyrere og endnu mere energieffektiv maskine.

Det er muligt at købe grønt og spare penge

Købet af en ny palleløfter eller pallestabler er en vigtig beslutning i virksomheder, da både den nye maskine og købsprisen har stor betydning. Og det er faktisk muligt både at købe grønt, dvs. at få en mere energieffektiv og miljøvenlig maskine end ældre modeller, samt købe til en lavere købspris.

At købe en miljøvenlig palleløfter eller pallestabler handler ikke kun om at reducere virksomhedens omkostninger og arbejde mere effektivt. Det handler også om at investere i en grønnere fremtid. Og ved at gøre brug af de ovenstående muligheder kan din virksomhed både opnå økonomiske fordele og værne mere om miljøet.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark