Pas på din hunds vokseværk

//

Ligesom børn, vokser hundehvalpe også på rekordtid. For at en hvalp kan få det bedste ud af livet, er det nødvendigt at den får de rette næringsstoffer. Der er selvfølgelig diverse tilskud, du kan bruge, men det vigtigste næringsstof, er den mad, den indtager – derfor er det en god ide at starte der. Online findes der oseaner af hvalpefoder, som kan købes til fordelagtige priser.

Giv din hvalp det bedste på markedet

Siden at du holder meget af din hund, og ønsker at han/hun skal have de bedste vilkår, køber du selvfølgelig det rigtige. ARION hvalpefoder kunne enten være en start, eller det primære brand, du vil bruge fremover. Det er ikke kun din hvalp, der får nytte af specialfremstillet hundefoder, men også dig selv som hundeejer. Som tilskyndelse, listes der i nedenstående, hvilke fordele du kan drage nytte af.

Flere fordele end du tror

Specielt hundefoder, bærer på en række fordele, heriblandt vægtkontrol. Med den rette mængde foder, vokser hvalpen optimalt, uden risiko for at tage for meget på. En anden fordel er også hvalpens hjerneudvikling, samt knoglevækst.

Næringsstofferne docosahexaensyre (DHA), kalcium og fosfor hjælper på hvalpens vækst, uden skavanker. Når du køber dit ARION hvalpefoder, eller andet ligende foder, formår du at reducere hvalpens chance, for at få sygdomme, der muligvis kan forkorte hans/hendes levetid, hvilket er et faktum, du bør tage op til overvejelse, når du køber hundefoder.

Udover forstærkelsen af immunforsvaret, skåner hundefoderet også hundes fordøjelsessystem, hvilket er meget vigtigt for hvalpe, der ikke har fuldtudviklede fordøjelsessystemer og tarmkanaler. Som en ekstra bonus, hjælper specielt hundefoder også på hvalpens tænder. Med de rette ingredienser, formindsker foderet tartar, plak og tandsten. Kvalitetsrigt hundefoder indeholder næringsstoffer, som omega-3 og omega-6 fedtsyrer – fedtsyrerne hjælper med at vedligeholde pelsens sundhed, samt hvalpens immunfunktion. Køb en pose ARION hvalpefoder, eller noget der ligner, så bliver din hund glad og sund.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark