ADHD hos voksne

//

Psykiske lidelser er svært at vuderer som enkel person og som voksen kan det både virke pinligt og intimiderende at skulle begynde at tænke på sit mentale helbred. Det er noget som kan fylde meget hos den enkelte. Specielt de ældre generationer kan have svært ved at se sig selv ramt af en psykisk lidelse som ikke kommer til at ændre sig. Heldigvis har tingene ændret sig siden 90’erne og der er hjælp af hente.

Generationer til forskel

De fleste ældre med ADHD, ved ikke at de går rundt og døjer med noget som kan usundt for deres fremtidig udvikling som menneske. Selvom de fleste som har ADHD bliver udredt som barn, er der stadigvæk en stor del af voksne der går rundt med udiagnosticeret ADHD. Dette kan volde dem problemer i deres arbejdsliv, forhold, og deres generelle hverdag. Det kan spænde fra alt som ikke at kunne møde til tiden og have svært ved at koncentrere sig til møder. De rigtig problemer kan opstå når en person med ADHD, går rundt uden at vide hvorfor de føler som de føler, og ikke kan forstå andres reaktion til dem.

Hjælp at hente

Der er heldvis hjælp at hente fra mange forskellige steder. Hvis du er en del af en fagforening kan du høre om de kan hjælpe dig med at blive udredt, få hjælp til hvordan du håndtere din ADHD på arbejdspladsen, og tilsidst kan arbejdspladsen få hjælp til hvordan det er at have en medarbejder med ADHD. derudover er der massere at hjælp at hente online og i praksis. Det er en god ide at starte med at tage en adhd test for at se om det overhovedet er nødvendig med en udredning af ADHD. efterfølgene kan der være et forløb med psykologhjælp som kan give personen med den psykiske lidelse en masse værktøjer til at kunne komme bedre igennem hverdagen og hjælpe med at kunne klare sig selv bedre på arbejdspladsen. 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark