Bæredygtig ferie i Spanien

//

Vi har én jordklode. Derfor skal vi passe på den bedst muligt. Ferie kan være ekstremt belastende for miljøet. Vi gør ting som den normale hverdag ikke indeholder. Denne artikel vil komme nærmere ind på destinationer og andet i Spanien, som kan bidrage til den mere bæredygtige tilgang vi alle burde inddrage i livet. Læs med nedenstående og få gode ideer til din næste ferie.

Hvorfor Spanien?

Spanien er et stort, men meget mangfoldigt land når det angår natur, terræn og mennesker. Der kan nemt og bekvemt bookes hoteller, hytter og lejligheder. De er i storstil tilhænger af hvad man kalder Agro turisme. Dvs. der gives enormt mange muligheder for turister at besøge områder i den friske luft og leje bolig i Spanien med hensyn til at give tilbage til jordkloden. I Nedenstående afsnit vil vi komme ind på eksempler på steder man kan besøge, og stadig beholde den bæredygtige tankegang der er så sund.

Destinationer

Mulighederne er uendelige i Spanien! Besøg en gammel oliventræsplantage i Andalusien eller besøg en af de 15 naturreservater. Nationalparkerne har tilknyttede guider, hvilket vi anbefaler man benytter sig af. Her får man hele pakken. Alt det man gerne vil vide. Du får noget af det mest fantastiske natur vi har i Europa ind under huden. Dyreliv og enorme kløfter, der er bevokset af flot fauna. Spanien er ikke kun badeferie og paella på havnen. Udvid din Horisont og rejs til de mindre velkendte steder.

Hvad med en bæredygtig festival?

Mød mennesker med samme holdning til miljøet som dig. Deltag i den fantastiske begivenhed på Formentera, hvor alt fra beskyttelse af havbunden, sportsaktiviteter, workshops og foredrag afholdes. Alt overskud går til at beskytte naturen, især havet og dyrelivet omkring. Der er noget til alle aldre, ingen er for unge eller gamle til at være bæredygtig. Besøg Spanien nu og få en på opleveren. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan for at komme afsted. Beskyt kloden!

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark