Bestil is med tanke på genanvendelighed

//

Køber du til tider dine isterninger og is? Hvis du gør det rimelig ofte, så går der hurtigt meget plastik til spilde på grund de poser, de netop er pakket ind i.

Det er muligvis ikke det allerbedste, hvis du ønsker at leve en livsstil, hvor der er omtanke for miljø og dermed genanvendelighed. Så bestil is fra en leverandør, der kommer med isen og isterningerne i store termotønder, der nemt kan bruges igen og igen!

Det er det absolut bedste valg, hvis du tænker på miljøet. Og det er i sidste ende også noget nemmere for dig selv, da du slipper for at skulle håndere de mange poser med måske kun 2 kilo isterninger i hver. Der er faktisk ingen, der taber på den løsning.

 

Bestil is med god samvittighed

Måske skal du snart holde en fest? Her bliver der hurtigt brug for mange flere isterninger, end du lige regner med. Normalt ville du måske suse ned i det nærmeste supermarked og tømme køledisken for poser med isterninger, men der er langt fra det bedste valg.

Hvis du bestiller is fra en leverandør, får du meget mere is og isterninger for pengene – og du skåner miljøet for en masse plastik, som du sagtens kan undvære. Her får du dine isterninger i en stor tønde, som du enten kan bruge selv eller levre tilbage til leverandøren, så den kan bruges i en anden levering. 

 

Bestem selv mængden

Når du bestiller is og isterninger, kan du helt selv bestemme, hvor meget der skal leveres. Hvis du kun skal bruge 5 kilo er det fint, men du kan lige såvel bestille op til hele 25 kilo i hver termotønd.

Det er en meget nem løsning, hvis du skal holde en stor fest, er det uden tvivl en kæmpe bonus at have en masse isterninger, så du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der er nok.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark