Børnebøjler i metal er gode i tøjskabet

//

Der kan hurtigt opstå rod på børneværelset, hvor en blanding af legetøj og tøj nemt kan blive uoverskueligt for både forældre og børn. Er det også tilfældet hjemme hos jer? Så er børnetøjet et godt sted at starte med at rydde op. Når du sorterer børnetøjet og lægger det tilbage i skab og skuffer kan det være en rigtig god idé at hænge børnetøjet på bøjler for at skabe overblik og orden.

Børnetøj kan af gode grunde have svært ved at være på almindelige bøjler og derfor er det oplagt at købe børnebøjler i stedet for. Der findes børnebøjler i alt fra træ til velour og metal, så det er bare at gå på opdagelse og finde lige netop den bøjle der passer ind på dit barns børneværelse. Hos Little Happy kan du i hvert fald finde lige netop den slags tøjbøjle, der er perfekt til dit barns tøj.

Fordele ved børnebøjler i metal

Bøjler kan bruges til at skabe orden i børnetøjet, hænge udklædningstøjet op til pynt og så der er overblik over det og så kan bøjler skabe et incitament for selv at rydde op efter sig efter leg. Som nævnt findes der børnebøjler i alverdens forskellige materialer, men ét af dem er metal. Der er mange fordele ved at vælge bøjler i metal og du kan læse nogle af dem lige her:

  • Fylder mindre – bøjler lavet af metal fylder oftest ikke lige så meget som dem af eksempelvis træ. Det gør at du får et mere let og luftigt udtryk i klædeskabet og på den måde skaber du automatisk et bedre overblik over tøjet. Det betyder også at er kan være væsentlig mere tøj på bøjlestangen – og det kan godt være nyttigt med alt det fine tøj du sikkert har derhjemme til din guldklump.
  • Stilrent design – Da bøjler i metal ofte er meget simple i deres design og farver skaber det automatisk et mere stilrent udtryk med bøjlerne. Nogle er helt sikkert til farvede træbøjler, men hvis du leder efter noget mere diskret og enkelt så er metalbøjler helt sikkert det oplagte valg for dig.
  • Slidstærke – Metalbøjler er enormt slidstærke på grund af materialet og det gør dem især oplagte på børneværelset! Da de er så slidstærke betyder det også at det holder sig pæne i meget længere tid og generelt kan holde i mange år. Derfor behøver man ikke at skifte dem ud i mange år også selvom dit barn bliver ældre.

Fordele ved at hænge tøj op på bøjler

Der er mange fordele ved at hænge sit tøj op på bøjler og det gælde rnaturligvis også dit barns tøj! Først og fremmest har fibrene i tøjet ikke godt af at ligge krøllet sammen i en skuffe. Derfor er det mest sundt for tøjets holdbarhed, at man hænger det op på bøjler. Derudover undgår du de værste krøller og behøver derfor ikke at stryge dit barns tøj før brug. Derudover er det vigtigt at du vælger en børnebøjle til børnetøjet, så du ikke strækker i stoffet hvis du prøver at hænge det på en almindelig bøjle.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark