Deal King har alt!

//

Er du på udkig efter en webshop, som har alt? Så er Deal King helt sikkert det rette sted for dig! 

Jeg vil nu tage dig igennem nogle af mine køb, som ligger i vidt forskellige kategorier, men som også bare viser min pointe – netop at du hos Deal King kan finde næsten alt. 

Køkken 

Når men lad os starte i køkkenet. Det var faktisk også her jeg stiftede bekendtskab med Deal King. Jeg kan rigtig godt lige smarte ting i køkkenet – jeg er fan af lir og gadgets. Jeg er typen, som har mange krydderier i mit køkken, og jeg har egentlig altid været super irriteret over måden, som jeg opbevarede dem på. Jeg har altid haft dem stående i små kasser, og det giver ikke rigtig et godt overblik. Men hos Deal King fandt jeg en virkelig smart organizer til krydderier, og den er jeg virkelig blevet glad for. Og det er bare én af de ting, som jeg har fundet i deres kæmpe store webshop. 

Hus & Have

Men Deal King har ikke kun ting til køkkenet, de har faktisk også ting til resten af huset, og endda haven! Her var det faktisk også min mand, som blev lidt grebet af stemningen, han elsker nemlig også lidt lir. Her der fandt vi intelligente stikkontakter, som blandt andet kan styres med fjernbetjening. Vi prøvede først med et par stykker, og blev hurtig vant til det og synes, at det var super smart, derfor skyndte vi os faktisk at bestille til alle rum. Og det spiller bare! Det er ikke kun min mand og jeg, som er vilde med Deal Kings produkter, det er vores børn også. 

Børn

En af de ting som vores børn er vilde med at se på er deres store udvalg af skoleartikler. De har begge fået skoletasker, penalhus og ligende skoleartikler derfra. De har helt vildt mange valgmuligheder, ting med forskellige sportsklubber og andre ting, som man kan være betaget af, når man er i den alder. De har også en masse spændende legetøj, og vi har faktisk også fundet en del badeværelses legetøj, som de har synes er vildt sjovt. 

De nævnte ting er jo kun meget lille bitte brøkdel af deres store udvalg. Kig ind forbi og se om du ikke også kan blive fristet. 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark