Mad med god samvittighed
Hos os elsker vi indisk mad. De gør vi af så mange årsager at vi næsten ikke ville kunne nævne dem alle sammen. Vi er forelskede i råvarerne. Vi er forelsket i kombinationen af kold og varm mad. VI er ellevilde med den gennemtænkte brug af grøntsager overfor kød og andet. Vi holder rigtigt meget af at kunne spise indisk fordi vi føler vi kunne spise det flere af ugens dage. Det er grundet de lette retter og mængden af næring der er i måltidet.
De lækreste råvarer
Det indiske køkken er kendt for at bruge lækre råvarer til at lave retterne. Det er både når det gælder dets brød, ris og gryderetter. Hvis du ligesom så mange andre københavnere er blevet glad for at kunne smage bæredygtighed og går op i at støtte det økologiske landbrug, så er det indiske køkken lige noget for dig.
Mad du ikke bliver træt af
Vi kan sagtens spise indisk flere af ugens dage. Det indiske køkken tilbyder adskillige retter og man bliver ofte præsenteret med alt fra fladbrød, ris og grøntsager til fisk kalvekød og lækre fjerkræ. Inderne er kendt for at være ekstra nøjsomme med hvad de putter i munden og det kan smages. Besøger du et af de bedre indiske restauranter i København, vil du opleve et helt nyt univers. Stemningen, miljøet og atmosfæren er anderledes fra alt andet du har prøvet. Du vil opleve at skulle sidde på gulvet og endda se nogle etniske indere spise med hænderne som man gør i store dele af verden.
Et socialt spisested
Det indiske køkken er, til forskel fra det skandinaviske, meget socialt. Vi er vant til at sidde på en restaurant hvor det forventes at folk ikke larmer og forstyrrer andre unødvendigt. I det indiske køkken er latter, store smil og snaksommelighed meget velkommen. Uanset hvor meget bagover du bliver blæst til at starte med, er vi sikre på at du skal blive glad for det.