Den perfekte køreskole

//

Jeg er en pige på 19 år, som snart er færdig med gymnasiet. Jeg bor sammen med min familie. Jeg har en storebror, og en lillebror. Vi bor i Vanløse, hvor vi har boet i, i 5 år. Min storebror er 23 år gammel, og han er meget hjælpsom. Hver gang jeg skal i ud med veninder, eller bestemt sted hen så kører han mig altid derhen. Han har haft kørekort siden han var på min alder. Jeg har selv altid ønsket mig at tage et kørekort, jeg har bare haft virkelig travlt på grund af skole, og ikke følt, jeg har haft tid til det. Men da jeg snart er færdig med skole, følte jeg at det var på tide at jeg ledte efter en køreskole. Jeg overvejede at tage den samme køreskole som min bror, men han sagde at jeg burde vælge en anden. Han syntes selv at det var en dårlig køreskole. Mange af de køreskoler som mine venner havde taget, syntes jeg lå for langt væk til at jeg gad at vælge dem. Jeg havde set en køreskole, tæt på mig som jeg overvejede. Jeg har gået forbi den flere gange. Køreskolen hed TopGearTrafik. Der var en gratis introaften, som jeg tog til, og det lød som en god køreskole. En af mine veninder har selv taget den før, og hun syntes selv, at det var en virkelig god køreskole. Jeg besluttede mig så for at tage den. Der gik ikke længe før jeg startede, og jeg var virkelig glad for den. Det var virkelig flinke kørelærer, og de var virkelig gode til at lære. Jeg bestod min køreprøve første gang, og det var den bedste dag i mit liv. Jeg tog tit ud på køreture, og kørte nærmest hverdag. Jeg var virkelig glad for at jeg valgte den køreskole.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark