Drik økologisk

//

Som årene går, bliver fokusset større og større på  miljøet og hvordan vi som mennesker påvirker klimaet. Hertil er der mange der sætter ind, og prøver at gøre sin ting for at forbedre jordens vilkår. Hertil kan man også som alm. borger bidrage og drikke de mange mere miljøbevidste drikke der udbydes på markedet rundt omkring. I denne artikel giver vi et par eksempler til hvad du konkret kan drikke, med og uden alkohol. Læs med nu.

Juice

Ikke kun et sund alternativ, men også ofte økologisk og produceret på det helt rigtige måder. Har man lyst så kan man også selv lave sin egen forfriskende juice. Tag økologiske appelsiner, og pres dem. Et par isterninger i, og benene på langs en sommermorgen. Det er virkelig noget man kan nyde. Der findes et utal af juice mærker der gør sig i det miljøbevidste, tag f.eks. Frankly juice. Et dansk mærke der kan alt hvad hjertet begærer. Miljømæssigt og smagsmæssigt.

Vin

Økologisk vin, naturvin osv. Der er flere måder man kan bidrage positivt til naturen. De forskellige typer produceres på forskellige måder, og kommer under forskellige processor. Men økologisk vin er fremstillet ved økologiske druer. Biodynamisk vin er fremstillet på biodynamiske druer osv. Men det vigtigste er, at man her igen har mulighed for at gøre noget godt for klimaet, fremfør at vælge de muligheder der ikke kan.  

Mælk

Rigtig mange familier i Danmark drikker mælk, hvorfor så ikke gå fra de gamle vaner til nye. Drik økologisk mælk hvor du kan. Køerne har det bedre, og det samme vil have det. For hvert år der går, jo flere producenter går fra ikke økologisk til økologisk. Det synes vi er rigtig fedt, og den retning alle burde gå. At du tager små skridt, er bedre ingen skridt. Miljøet er vigtigt for os alle.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark