El løbehjul er økonomisk og skåner miljøet

//

El løbehjul er økonomisk og skåner miljøet

El løbehjul blev lovlige på de danske veje i 2019, og er der efter blevet et fast køretøj i trafikken.

Et el løbehjul er både økonomisk for brugeren, da strøm ikke koster særlig meget, og så skåner en elmotor også miljøet for skadelige co2 udledning.

Der findes mange forskellige el løbehjul på markedet fra forskellige producenter, og de kan købes på både webshops og i butikker.

Og hvis man ikke har kapital eller ikke ønsker, at binde en kapital i et el løbehjul, så er flere virksomheder begyndt at tilbyde leasing af el løbehjul.

Ved du ikke hvad leasing er for noget, så kan du læse meget mere om det her.  

Men når det så er sagt, så køber de fleste deres el løbehjul selv.

3 fordele ved el løbehjul

Der er mange fordele ved at skifte dit fossile køretøj ud med en el drevet eller et el løbehjul, vi vil nedenunder kommer med de tre mest fordelagtige fordele.

Du kan se flere fordele om el løbehjul her

Skåner miljøet

Køretøjer der bruger en fossil motor udleder Co2, hvilket ikke er godt for vores miljø, og disse køretøjer hjælper ikke med at blive mere klimavenlige.

Ved at bruge et el løbehjul til at komme fra A til B, gør du en aktiv indsats til, at gøre verdenen mere klimavenlig.

Når vi snakker om at en elmotor er co2 neutral, så kræver det selvfølgelig også, at strømmen der bliver brugt til løbehjulet kommer fra en miljøvenlig energikilde.

El er langt billigere end brændstof

Langt de fleste der skifter til eldrevne køretøjer, såsom el løbehjul gør det på baggrund af de kan få en økonomisk besparelse.

Mange der har udskiftet deres køretøj med fossilmotor til et køretøj ned en eldrevet motor, har oplevet helt op til 50% besparelse.

Minder vedligeholdelse og reparationer

Køretøjer med eldrevne motor har langt færre reparationer og omkostninger til vedligeholdelse, da en elmotor er mere simpel i opbygningen.

Så du minimere altså også dit budget til vedligeholdelse og reparationer ved at skifte den fossilemotor ud med en eldrevet motor.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark