Få styr på hovedet, så du kan få styr på miljøet

//

Miløjet spiller en større og større rolle i alle danskernes liv. Men for at du kan koncentrere dig om, at tænkte på miljøet, skal du først og fremmest hvile i dig selv og være klar på dette. Har du nogle udfordringer eller problemstillinger du ikke kan få bugt med selv, så kan det være du har brug for en psykolog. Psykolog i Aarhus Majbritt Bang kan hjælpe dig med at få styr på dine udfordringer.

Det kan være alt lige fra angst og depression til manglende selvværd eller utroskab. Majbritt hjæleper dig med at vinde dit liv tilbage, så du får den kontrol du har brug for.

Klinikken ligger centralt i Aarhus med rolige omgivelser og varm kaffe. Her bliver alting ikke taget så højtideligt, så der er et uformelt miljø, hvor der fokuseres på den gode samtale. Du er altid meget velkommen til at ringe eller skrive med spørgsmål – Det hele starter med en uforpligtende samtale. Det er vigtigt du finder en psykolog du har kemi med og stoler på.  

Majbritt Bang har erfaring og kompetencer inden for hjælp af både voksne, børn, unge og par. Derudover er åbningstiderne lange og tages telefonen ikke lige, så ringes der tilbage så hurtigt som muligt. I samtalerne med forældre er menerne typisk omhandlet familien eller måden at håndtere et barn på, der kan være svær. Samtalerne med børn og unge omhandler typisk følelsen af at blive holdt udenfor, konflikter med ens forældre i hjemmet eller mobning. Samtalerne med par er typisk en snak omkring utroskab, manglende tillid eller manglen på initmitet fra den ene eller anden part.

Når du så har fået styr på livet, kan du jo begynde at tænke på, hvordan du kan hjælp miljøet eventuelt ved mindre brug af papir, gå over til el-bil eller noget helt tredje.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark