Firmajulefrokost med eventfirma København

//

Julen er en tid til at fejre med familie og venner. Det er også et godt tidspunkt at mødes med arbejdskollegaer og fejre højtiden på en festlig måde. Hvis du leder efter ideer til din firmajulefrokost, skal du ikke lede længere! I dette blogindlæg vil vi diskutere nogle sjove og festlige idéer, der vil gøre din firmajulefrokost til en mindeværdig begivenhed.

Fællesspisning

En god idé er at holde en frokost med fællesspisning. På den måde kan alle bidrage med noget til måltidet, og du kan prøve en række forskellige retter. En anden idé er at holde en temalunch. I kan f.eks. holde en frokost med italiensk tema med pasta og julesmåkager til dessert. Eller I kan holde en frokost med mexicansk tema med tacos og piñatas! Uanset hvilket tema I vælger, skal I sørge for, at det er noget, som alle vil nyde.

En anden sjov idé er at holde en hemmelig julemandsgaveudveksling ved firmajulefrokosten. Det er en god måde at få alle i julestemning og gøre arrangementet mere spændende. For at spille trækker hver person en anden persons navn fra en hat. Derefter køber de en lille gave til den pågældende person. På dagen for frokosten udveksler alle deres gaver. Det er en god måde at gøre arrangementet sjovt og spændende på.

Tag personlighedstests sammen for at blive klogere på hinanden

En måde at lære dine kolleger bedre at kende på er ved at tage personlighedstests sammen. Det kan være en sjov og festlig aktivitet, som hjælper jer til at forstå hinanden bedre. Det er også en god måde at bryde isen på, hvis I ikke er sikre på, hvad I skal tale om. Der findes mange online personlighedstests, som du kan tage – f.eks. en enneagrammet test.

Julen er en fantastisk tid til at fejre den med familie og venner. Det er også et godt tidspunkt at mødes med arbejdskollegaer og fejre højtiden på en festlig måde.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark