Flytning af mit klaver til min nye lejlighed

//

Jeg har spillet klaver i næsten 23 år nu. Jeg startede som femårig, hvor jeg næsten ikke kunne sidde længe nok ned til at få at vide, hvad min klaverlærers navn var. Det er efterhånden blevet en del af mig. Hvor jeg går, går min noter, toner og fremtidige ideer. Det sjoveste er, når man sidder i en samtale, og du i stedet for at høre ordene komme ud af ens mund, at du i stedet hører en melodi, man bare venter på at kunne komme hjem og spille. Og hvor end jeg er i mere end 12 timer, skal jeg bare have et klaver, så jeg kan høre mine tanker. Det betyder selvfølgelig også, at der hvor jeg bor, der er der også er et klaver. Jeg flyttede herhen, som 18-årig, og nu er jeg 28, og har råd og lyst til et nyt sted.

Det tog megen søgen, men det er endelig lykkedes, og jeg fandt mit hjem for de næste 10 år. Og hvor jeg går, går mit klaver jo med. Jeg kan bare ikke bære det. En dag. Det er det som er tilbage, før jeg er i mit nye sted. Alle mine ting er pakkede, nogen er der allerede, lejligheden er solgt, alt er klar. Bortset for klaveret.

Jeg har dog en aftale med Billig-Flyt og de kommer om 2 timer, og skal flytte det hen til mit nye sted.

Jeg havde fundet dem online. De havde rigtig gode og rimelige priser, det står jo endda i navnet. Og så havde de også gode anmeldelser på trust pilot.

Og så bankede det på. Lige til tiden. Som de lovede.

De var ekstrem høflige, effektive og de var hurtigt ude igen.

Mit klaver er på plads, min ting var på plads, og i morgen er det en ny start.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark