Giv din gamle seng nyt liv

//

At indrette et soveværelse tager tid og ressourcer. Der er mange, som starter med at skifte sengen ud, for at starte helt på frisk. Dette er dog ikke nødvendigt, da der findes måder, hvor du kan genbruge din gamle seng i det nye design – og stadigvæk få et nyt resultat. På den måde, så kan du få indrette dit soveværelse – men uden at skulle ud købe en helt ny seng. Det handler om at sætte den gamle seng i nye rammer og derved give soveværelset et helt nyt udtryk.

Sengegavlen

De færreste mennesker har en sengegavl – eller tænker aktivt på at anskaffe sig en sengegavl til at samle rummet. Der findes utrolig mange sengegavle på markedet – og i alverdens designs. Dette giver dig en garanti for at kunne finde en sengegavl, som ikke kun matcher din seng, men den nye indretningsstil. En sengegavl er mere end bare et stykke materiale sat op på væggen bag sengen. Sengegavlen kan af praktiske funktioner give dig mere støtte af nakken, da en sengegavl ofte er gjort blød igennem puder.

 

Sengegavlen giver ofte nyt liv til sengen. Dette skyldes at i de fleste danske hjem der står sengen op ad en hvid væg. Denne hvide væg kan ofte virke kold og måske endda være kold – så er det let at montere en sengegavl på væggen og skabe dynamik mellem sengen og væggen.

Sengebenene

En seng består ofte blot af en ramme eller en boxmadras, hvor på der er monteret ben. Benene på sengen er ofte ikke her hvor der er kælet for detaljerne – derfor kan det være en god idé at kigge ind i smukke sengeben, hvor du kan få lov til at give din seng en ny identitet. Mange senge kommer i dag med uinspirerede sengeben i metal – rustfrit eller i sort belægning. Du kunne overveje at kigge ind i træben til din seng – der findes nemlig mange træsorter som laves til træben. Dette passer især godt, hvis du har trægulv.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark