Giv en flot statuette i præmie

//

Vi elsker at konkurrere. Det ligger i de fleste mennesker, at vi gerne vil måle os med andre og dermed demonstrere vores overlegenhed. Det kan ske på mange planer. Lige fra det venskabelige brætspil til internationale konkurrencer.  

Uanset, hvilken disciplin der bliver konkurreret i, og uanset hvilket niveau det er på, så bør vinderen have en præmie for den flotte præstation. Den er det synlige bevis for, at du har vundet en konkurrence. 

Find den helt rigtige statuette 

Præmier kan være meget forskellige. Det kan være, at vinderen får en æske chokolade, en øl eller en stor pengepræmie. I mange sammenhænge er det perfekt at give vinderen en statuette. Den behøver slet ikke at være stor eller dyr. Rent symbolsk har den en stor værdi i sig selv.  

Du kan for eksempel se her på det store udvalg, hvor du nemt kan finde den perfekte statuette. Her kan du blandt andet finde statuetter, der er velegnet som præmie inden for en bestemt sportsgren. Der er også nogle statuetter, som kan bruges i forbindelse med en hvilken som helst konkurrence.  

Statuetterne fås i forskellige materialer og til forskellige priser. Du skal nok kunne finde den helt rigtige i dette alsidige udvalg. 

Giv en præmie for sport eller andet 

Det er helt oplagt at give en præmie for den bedste sportspræstation. Men statuetterne kan selvfølgelig også gives for alt muligt andet. Det kan for eksempel være i disse discipliner: 

  • Den, der har læst mest 
  • Den, der har samlet mest skrald 
  • Den, der er ugens bedst ven 
  • Den, der er ugens bedste kollega 
  • Den, der har gjort flottest rent 
  • Den, der har sparet mest energi 
  • Den, der har plantet flest træer 

På den måde kan konkurrence-genet stadig tilfredsstilles – samtidig med, at man gør noget godt for omgivelserne, for andre mennesker eller for verden. Det giver nogle nye muligheder for at udnytte konkurrence-trangen til noget, der er godt for mange mennesker. 

Giv en statuette for bæredygtighed 

Vi skal passe godt på miljøet, og vi skal tænke i bæredygtighed. Det gør de fleste da også efterhånden. Den tendens kan eventuelt hjælpes videre ved at gøre det til en form for konkurrence. Det kan være både stort og småt, der kan konkurreres om, bare det har noget at gøre med at spare på energien, genbrug og oprydning at gøre. 

Det er en smart og meget motiverende måde at få sat ekstra skub i den gode udvikling på. Det kan også gøres med lidt humor. I stedet for at løfte pegefingeren og bruge ordrer og så videre, så kan du udskrive en frisk konkurrence, hvor det gælder om at være bedst til en bestemt opgave, som ellers ikke er så populær. 

Det gælder på alle niveauer, at konkurrencer er bedre end påbud eller forbud. Det er derfor bare om at tænke kreativt og få sat gang i diverse konkurrencer. De tiltag kan nemlig sagtens blive til de gode vaner på længere sigt.  

Tænk ud af boksen, udskriv konkurrencer, og se, om ikke det får en positiv effekt på nærmiljøet. 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark