Gode råd til dig med gammel bil

//

Det er for de fleste en trist oplevelse, når deres bil stiller træskoene. Din bil dør før eller siden, og har du en gammel bil, så er det ikke altid til at sige hvornår det sker. Det kan derfor være en god ide, at have overblik over hvordan du får hjælp, hvis din bil skulle fejle mens du er på vejen. Og hvad der efterfølgende skal ske med din bil. Hvad enten det blot er en punktering eller noget mere alvorligt, så er det godt at vide hvilke muligheder man har for at få autohjælp.

Bor du i Københavnsområdet, eller på Sjælland generelt, er Skrotbil Danmark et navn, der er værd at huske. Foruden at tilbyde autohjælp uden at du skal have et dyrt og bindende abonnement, du aldrig bruger, så betaler du hos dem kun for den service, som du reelt gør brug af.

Hjælper dig også af med din ødelagte bil

Skulle du være så uheldig, at der er sket store fejl på din gamle bil, så kan Skrotbil Danmark også hjælpe. Hvis regningen for at få bilen repareret overstiger dens værdi, eller hvis du ikke kan overskue at reparere på den, eller hvis den slet og ret ikke kan repareres, så står Skrotbil Danmark klar til at hjælpe. De køber nemlig din defekte bil, og på grund af deres massive netværk i både ind- og udland kan de tilbyde dig Danmarks skarpeste pris på din gamle, defekte bil.

Står bilen slet ikke til at redde, så står Skrotbil Danmark også klar til at hjælpe dig af med din skrotbil. De garanterer den bedste skrotpræmie i Danmark for din gamle bil, og de giver tilmed helt op til 100.000 afhængig af, hvilken model og størrelse din bil er.

Desuden har de et mantra om, at det skal være let for dig, at skrotte din bil. Det kommer til udtryk ved, at det eneste du skal foretage dig er, at udfylde kontaktformularen på deres hjemmeside og modtage et uforpligtende tilbud på en skrotpræmie. Dernæst står Skrotbil Danmark for alt det praktiske. Hvis du ønsker det, kommer de og henter din skrotbil, de sørger for at få afmeldt dine nummerplader, så du ikke betaler forsikring for bilen i længere tid end du har den. De sørger tilmed for, at overskydende vægt- og grøn afgift bliver ført tilbage til din NemKonto, så du kun betaler for afgifterne, i den tid du faktisk har en bil.

Hvornår skal bilen skrottes?

Det kan være svært at vurdere hvornår det er på tide at sige farvel til sin gamle bil, men der findes en række gode tommelfingerregler, der kan indikere, at det er tid til at inkassere en skrotpræmie fremfor at poste flere penge i reparationer:

– Hvis bilen er dumpet syn
– Har haft eksempelvis motorsammenbrud eller tilsvarende defekt
– Er skadet efter eksempelvis påkørsel

For alle tre eksempler gør det sig gældende, at hvis prisen for reparationen af skaderne koster mere end man ville kunne få ved at sælge bilen, så kan det ikke længere betale sig at reparere den.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark