Gør ordentlig brug af din bodypaint

//

Når det kommer til at bruge bodypaint, så er muligheder mange. Du kan jo tegne lige det, som du vil på dig! Men man kan også bruge for meget. Det er hverken godt for din hud eller kloden. Så sørg for at du kun bruger højst nødvendigt, når du går i gang med at fylde din krop ud. Hvis du mangler motivation til, hvad du kan bruge bodypaint til, så læs med her.

Vis din eller andres kroppe frem på en anderledes måde

Bodypaint er lidt ligesom maling. Eller spraypaint. Det handler om at udtrykke sig selv på en anden måde. Du kan gøre så meget med bodypaint. Vil du have en anden hudfarve? Vil du have en prøve tatovering? Måske vil du gerne lave et politisk udtryk imod tatoveringer eller andet. Dette kan du gøre med body paint.

Det kan også bare være pænt. Ligesom tøj udfolder sig i alle mulige retninger, så kan man gøre mere med dette. Nogle vil endda sige, at bodypaint er det næste skridt i tøj fashion. Der er jo folk, som tegner deres tøj på sig med bodypaint, i stedet for at have tøjet på.

Men det kan også bare være pænt. Man ser det jo især til fodboldkampe, hvor folk maler deres holds logo eller farve på sig selv. Det samme kan man gøre med bodypaint i andre situationer. Du kan gøre det til fester og fødselsdage. Der findes endda bodypaint til events og polterabend, hvis det er noget som kunne friste. Altså er mulighederne mange, og det handler bare om at komme i gang med at forsøge og finde ud af, hvad der passer en. Hvorfor ikke starte i dag?

Bodypaint er ligesom maling

Men man skal dog se bodypaint lidt på samme måde, som man skal se på maling. Man skal ikke bruge for meget af det. Det endelige resultat bliver grimmere, men det er også dårligt for miljøet. Og det faktisk også dårligt for dig. Der er en masse mindre giftige stoffer i maling og også i bodypaint. At have det på huden i for lang tid er ikke så sundt. Ikke at der er noget galt med at gøre det en enkelt gang eller to. Men hvis det bliver en hobby for dig, som du begynder at dyrke ofte, så skal du begynde at passe på dig selv!

Og der er det også en god ide at passe lidt på miljøet. Som i når du maler det på dig selv, så har du et håndklæde eller andet rundt omkring, så du ikke spilder for meget ned i jorden. Ligesom når spraypaintere maler, så har de masker på for sig selv, så kan du også tage en ”maske” med til jorden. Så hav det sjovt med det på en sikker måde for dig og andre! Det skal nok blive en succes!

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark