Hurtig behovsafdækning og tiltrædelse med Nextt Management

//

Uden en chef, eller en leder, har en hvilken som helst virksomhed et kæmpe problem, idet der således ikke vil være nogen til at lede arbejdet og tage det overordnede ansvar.

Og står en virksomheden i en sådan situation, er den nødt til hurtigst muligt at finde en velkvalificeret person, der kan tiltræde den pågældende ledelsesstilling.

Dette kræver tid og økonomiske resurser, og er i mange tilfælde noget som virksomheder ikke selv formår at gøre.

 

Svært for virksomheden selv at finde en kompetent midlertidig leder

Det er tit meget tidskrævende for virksomheder selv at finde en kvalificeret ledelsesprofil, der kan træde til, og dette er kun med til at gøre situationen endnu værre, idet hver dag tæller i en sådan situation.

Derfor er det en ganske god idé som virksomhed at gøre brug af et rekrutteringsbureau, som er decideret specialiseret i at finde velkvalificerede og erfarne ledelsesprofiler på kort tid – som oftest indenfor 10 dage.

 

Mere end 18 års erfaring med Interim Management

Nogen af de førende i Danmark indenfor Interim Management,er Nextt Management, som er et rekrutteringsbureau, der har over 18 års erfaring indenfor Interim Management branchen.

Hos Nextt Management er de specialister i at få virksomheder, som står i en kritisk situation tilbage på rette kurs igen. Det vil sige når en virksomhed af den ene eller anden årsag akut står uden en chef eller leder. Her kan Nextt Management altså hjælpe med at sørge for at virksomheden hurtigt er ovenpå igen med hensyn til både indtjening, retning og vækst.

Hos Nextt Management er man af den holdning at ”Interim Management bygger på gensidig tillid”, hvilket også er ét af deres slogans, og som er noget, der er helt naturligt for dem i den måde, de arbejder med deres kunder på.

Oversætter man betegnelsen Interim Management fra engelsk, betyder det: “midlertidigt lederskab”, og det er den fagterm, der er den gængse i branchen som betegnelse for dette unikke område indenfor rekruttering.

Mange fordele ved Interim Management

Som virksomhed, der står i en vanskelig situation, hvor de akut mangler en lederprofil, er der mange fordele ved at vælge at have en Interim Manager ansat i en kortere eller længere periode.

Med en Interim Manager får virksomheden nemlig adskillige muligheder for fleksibilitet i ansættelsen, hvilket fx kan være en forlængelse af ansættelsen, eller en eventuel fastansættelse, hvis virksomheden har brug for det.

Den største fordel ved at have en Interim Manager ansat er nok at den Interim Manager, man ansætter, er yderst velkvalificeret og erfaren, og har et skarpt fokus på at løse den opgave, der skal løses, så hurtigt og kompetent som muligt.

Dette skyldes at en Interim Manager ansættes specifikt til den opgave, som den pågældende virksomhed gerne vil have løst. Der er som sådan ikke nogen begrænsning for hvilke former for ledelsesopgaver, en Interim Manager, som er rekrutteret igennem Nextt Management kan løse, da de Interim Managers, som Nextt Management har adgang til er yderst kompetente med mange års ledelseserfaring.

Desuden foregår behovsafdækning, hele processen omkring ansættelsen og selve tiltrædelsen markant hurtigere, end man typisk ser det ved traditionel rekruttering. Hertil kommer at det som regel også er langt mere omkostningseffektivt.

 

3 fordele ved Nextt Managements rekrutteringsmetode:

 1. Hurtig behovsafdækning
 2. Hurtig ansættelsesproces
 3. Hurtig tiltrædelse
 4. Mere end 18 års erfaring med Interim Management
 5. Kan præsentere en kvalificeret ledelsesprofil indenfor 10 dage
 6. Omkostningseffektivt

Nextt Management er specialister i at finde profiler indenfor:

 • Midlertidig ledelse
 • Kriseledelse
 • Projektledelse
 • Vækstledelse
 • Forandringsledelse

Nextt Management kan skaffe ledelsesprofiler med følgende titler m.m.:

 • Interim Chief Executive Officer (CEO)
 • Interim HRO
 • Interim CTO
 • Interim CMO
 • Interim CIO

Den metode, som Nextt Management gør brug af, bevirker at de bygger gode og stabile relationer op til sine kunder, og ofte bliver et samarbejde af længere varighed.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark