Hvad er det bedste industrigulv?

//

Leder du efter et gulv med en høj belastningsevne? Et gulv, der egner sig godt til f.eks. lagerhaller, værksteder og garager? Det er desværre ikke alle gulve, der kan håndtere alt det, som sker i bl.a. værksteder, lagerhaller eller endda butikker. Overordnet findes der dog to gulvtyper, som egner sig godt til steder, hvor der er behov for et gulv, der kan holde til det meste, nemlig polyurethan gulv og epoxy gulv.

Polyurethan gulv

Et polyurethan gulv er kendt for at have en høj belastningsevne og kan også sagtens holde til en høj stødpåvirkning. Det er altså et gulv, der sagtens kan holde til de tunge køretøjer og også sagtens kan holde til at du taber lidt af hvert på det. Derudover er et polyurethan gulv også stødabsorberende, hvorfor det også er meget behageligt at gå på. Polyurethan gulvet er også fugefrit, og det betyder, at det er nemt og hurtigt at rengøre. Der skal nemlig ikke andet end vand, sæbe og en moppe til – og faktisk kan en gulvvaskemaskine også klare det hele for dig – ingen skrub og skure nødvendig! Der er dog en enkelt ulempe ved et polyurethan gulv, og det er, at du ikke kan lægge gulvet selv. Der skal professionel assistance til.

Epoxy gulv

Et epoxy gulv er kendt for at være meget modstandsdygtigt. Det kan holde til stort set alt, uanset om du spilder f.eks. olie, benzin eller blege- og rensemidler på det eller der køres med store, tunge maskiner på det. Epoxy gulvet er også varme- og vandtæt, så det egner sig altså til alle rum. Med et epoxygulv får du også meget for pengene. Det er nemlig slet ikke nødvendigt at bryde et tidligere gulv op. Et epoxy gulv kan nemlig lægges ovenpå bl.a. beton, træ og lignende gulvtyper uden problemer. Epoxygulvet er også rengøringsvenligt. Det lægges flydende, og der er derfor ingen revner, sprækker eller huller i gulvet, så det kan sagtens rengøres med en gulvvaskemaskine. Sidst men ikke mindst får du med et epoxy gulv mange designmuligheder, så det er faktisk også pænt. En enkelt ulempe ved et epoxy gulv er at der skal professionel assistance til for at lægge det, og så skal det have godt med tid til at tørre ordentligt.

Er du interesseret i et professionelt, modstandsdygtigt og holdbart industrigulv? Læs mere her: https://epoxy-design.dk/industri-gulve/.

 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark