Hvad koster et gasfyr i 2023?

//

Har du brug for et nyt gasfyr? Så kan prisen være afgørende for hvilket gasfyr, du ender med at gå med.

Et nyt gasfyr er ikke en lille investering – heller ikke selvom du finder en relativt billig model. For nye gasfyr koster bare penge. Derfor er det også en god idé at køre en lille research på markedets priser på gasfyr inden du vælger den endelige løsning.

I denne artikel skal vi se på hvad et nyt gasfyr koster i 2022. Vi skal også se på hvad du kan forvente at spare, hvis dit nuværende gasfyr er af en ældre model. Det kan nemlig være en ganske god investering – ud over, at gasfyret selvfølgelig sikrer dig varme i huset over vinteren.

Hvad koster et nyt gasfyr i 2022?

Prisen på et nyt gasfyr afhænger selvfølgelig af flere parametre. For det første er der størrelsen – for der skal et større gasfyr til et større hjem. For det andet er der også forskelle i hvad forskellige modeller koster. Nogle gasfyr er dyrere, fordi de generelt holder i længere tid. Andre er billigere, fordi der måske er sparet på det lydisolerende materiale. 

Og så er der selvfølgelig også energimærkningen, som du skal lægge mærke til.

Når du skal investere i et nyt gasfyr, så skal du regne med at slippe et sted mellem 12.000 kr. og 40.000 kr.

Hvis du vælger et billigt gasfyr, så skal du regne med, at det er dyrere i drift over tid. Du skal også regne med, at det ikke holder lige så længe som et gasfyr, du har betalt mere for.

Hvad kan jeg spare med et nyt gasfyr?

Et nyt gasfyr kan spare dig for mange penge i gasforbruget.

Hvis dit nuværende, gamle gasfyr er 15+ år, så kan du, med investeringen i et nyt gasfyr, regne med at spare op mod 20% eller mere i gas. Det kan konkret blive til mange tusinde kroner hvert år.

At anskaffe sig et nyt gasfyr er altså ikke kun noget, der kan holde varme i hjemmet. Det kan nemlig også være en særdeles god investering.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark