Hvor kan man finde en god ambulant alkoholbehandling?

//

Hvor kan man finde en god ambulant alkoholbehandling?

Hvis du er på udkig efter ambulant alkoholbehandling, er der et par ting, du skal huske på. Først og fremmest er ikke alle programmer ens. Sørg for at finde et program, der passer til dine behov. Sørg også for at gøre din research og finde et velrenommeret program.

Endelig skal du ikke være bange for at bede om henvisninger fra venner eller familiemedlemmer, der selv har været i behandling eller kender nogle der har været i alkoholbehandling.

Med en lille indsats bør du kunne finde et godt ambulant alkoholbehandlingsprogram, der kan hjælpe dig med at få dit liv tilbage på rette spor. Tak fordi du læser med!

Der er forskel på misbrug og afhængighed.

Der er forskel på alkoholmisbrug og alkoholafhængighed. Mange behandlingssteder anerkender ikke denne forskel i deres ambulante behandling. Det kan derfor være vigtig med en grundig test og udredning inden du påbegynder en ambulant alkoholbehandling.

Et af de professionelle alkoholbehandlingssteder der tilbyder behandling for alkoholmisbrug, både med og uden alkoholafhængighed (alkoholisme) er alkoholbehandlinger.dk.

Du kan læse meget mere om ambulant alkoholbehandling på deres hjemmeside, alkoholbehandlionger.dk. 

Tøv ikke med at søge hjælp

Hvis du eller en du kender kæmper med alkoholisme, så tøv ikke med at søge hjælp.

Der er mange ressourcer til rådighed for dem, der har brug for det, og der er ingen skam i at bede om hjælp.

Alkoholisme er en sygdom, og som enhver anden sygdom kræver den professionel behandling for at komme sig.

Med den rette hjælp kan alle overvinde alkoholisme og fortsætte med at leve et lykkeligt og sundt liv.

 

Du kan få gratis råd og vejledning på alkohollinjen.

Hvis du har brug for hjælp til at finde en god ambulant alkoholbehandling, så tøv ikke med at alkohollinjen på 70205501. De vil med glæde hjælpe dig på enhver måde, som de kan.

Hvis du eller en af dine kære kæmper med alkoholmisbrug, så tøv ikke med at søge hjælp. Den rette behandling kan gøre hele forskellen.

 

 

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark