Hvordan finder I den næste dygtige sælger

//

I disse dage er mange virksomheder på udkig efter talentfulde og dygtige sælgere. De fleste er dog allerede i job, og da det kan være svært at lokke de dygtige sælgere til at skifte jobbet ud, kan det være lige så smart at finde et talent!  

Mange virksomheder benytter sig i dag af rekrutteringsbureauer, når de skal finde deres nye sælger. Virksomheder, som fx DEDIKATION er specialiserede i at finde salgskandidater, og hjælper til dagligt virksomheder med at salgsmedarbejdere på alle niveauer. Det kan fx være ved at headhunte sælgere, salgschefer eller salgsdirektører osv. eller ved at finde et salgstalent som kan vokse og udvikle sig i virksomheden. Efterspørgslen på dygtige sælgere er på sit højeste den har været i mange år, lige udover under COVID-19 i 2020. Derfor være svært at finde den perfekte nye sælger, men man kan sagtens få hjælp til at finde en velkvalificeret kandidat som vil passe godt ind i teamet/virksomheden. Det kan fx være en ung up-and-coming sælger, som kan udvikle sig og blive topsælger i din virksomhed.

Det er ikke nemt – heller ikke for rekrutteringsbureauerne

Det er ikke nemt hvis I skal finde et salgstalent. Har I allerede forsøgt at slå et jobopslag op på jobnet.dk, jobindex.dk eller nogle af de andre, vil I formentlig have oplevet, at det ikke var mange relevante ansøgninger der kom ud af det. Mange sælgere søger nemlig ikke aktivt i disse dage. Dels fordi de er i job, men også fordi mange virksomheder ved at det er vigtigt at fastholde medarbejderne og gør en stor indsats for netop det. Derfor kan det oftest være fordelagtigt at hive fat i rekrutteringsbureauerne som kan drage nytte af deres stærke netværk samt CV-databaser. I mange tilfælde kontakter de nemlig de rette kandidater for jer, og sparrer jer både tid og ressourcer.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark