Hvordan man laver sin egen julepynt

//

Hvert år sætter vi pynt på vores huse for at fejre jul. Men har du nogensinde tænkt over, hvor al den flotte julepynt kommer fra? I dag vil vi vise dig, hvordan du kan lave din egen unikke og personlige julepynt derhjemme. Alt du behøver er lidt kreativitet, og så er det egentlig bare at komme i gang!

 

Når først man har fundet ud af, hvilken type af julepynt man gerne vil lave, er det tid til at finde de rette materialer. Hvis man for eksempel ønsker at lave en figure af Snehvide, kan det være en god idé at bruge noget blødt og fleksibelt materiale som f.eks. bomuldssnor eller tråd. Når man har fundet de rette materialer, skal man blot sætte sig godt til rette med en bog om figurefoldning, et par skarpe saks og en hobbykniv.

 

Det kan også være en god idé at have nogle farvede tråde og knapper med, så man kan pynte sin Snehvide-figur lidt ekstra. Når først man har foldet figuren, skal man blot sy den sammen med en tråd – og så er pynten færdig!

 

Hvis man derimod ønsker at lave noget helt andet pynt, such as stearinlys eller smykker, kan det være en god idé at starte med at finde nogle fine former eller motiver. Disse kan enten være fundet på nettet eller tegnet selv. Når man har fundet de rette former, skal man blot printe dem ud på et stykke papir og klippe dem ud. Herefter skal der findes nogle passende materialer til at lave pynten af. Til stearinlys kan der for eksempel bruges gipsplader, mens smykker kan laves af forskellige typer af plastik eller metal.

 

Når alle dele af pynten er klar, skal de samles – og så er din helt egen unikke julepynt færdig!

Konklusion:

Det er altsammen meget simpelt – alt du behøver er lidt tid, kreativitet og de rette materialer. Så snart du har fundet ud af, hvilken type af julepynt du gerne vil lave, kan du let finde de rette materialer og get i gang. Husk dog at have lidt forskelligt pynt med – det giver altid et flot resultat! Og husk endelig at have det sjovt undervejs – for det er jo det hele handler om! Glædelig Jul!

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark