Hvorfor er der brug for en varmepumpe, og hvad er kilden til dens opvarmning

//

Der er to hovedårsager til, at varmepumper er et godt valg: De er energieffektive, og de sparer plads, da varmepumpeteknologi giver mulighed for både opvarmning og køling i en enkelt enhed. En varmepumpe kan levere opvarmning, køling eller begge dele, afhængigt af klimaet i dit geografiske område. Dens varmepumpesystem bruger varmen uden for dit hjem til at varme dit hjem op om vinteren og kølig luft om sommeren, og ved at trække varme fra jorden kan en varmepumpe opvarme et hjem om vinteren og afkøle det om sommeren også.

 Hvorfor har du brug for en varmepumpe?

 Forskellen mellem en varmepumpe og andre termiske energigeneratorer (el, gas og diesel) er, at der under produktionen af varme udvindes op til 80% af energien fra miljøet. Varmepumpen udvinder solenergi fra luften, jorden eller søen, der har samlet sig i løbet af sommeren.

 I hvilke tilfælde skal du bruge en varmepumpe som din primære varmekilde? Hvad er fordelene? Først og fremmest betyder valg af varmepumpe at vælge komfort:

 

 Ingen tankvogn ankommer til dit sted og efterlader iriserende brændstofpletter på græsplæner og stier.

 Du slipper af med brændstoføkonomien, hvilket skaber en øget risiko for brand i dit hjem, der vil ikke være brændstoftanke hverken i kælderen, i garagen eller i haven.

 Der er ingen lugt af dieselolie i huset, og du har ingen grund til at tro, at det snart løber tør, og at du bliver nødt til at købe mere.

 Det kan komme med varmepumpeskjiler for at beskytte enheden.

 Du behøver ikke bekymre dig om dieselbrændstofkvalitet.

 Du har ikke en støjende skorsten, der løber gennem hele huset om natten.

 Kun pejsen har brug for brug af en skorsten.

 Hvis du ikke har nok tilsluttet elektrisk strøm til opvarmning, kan måske 25% af den krævede effekt til driften af varmepumpe stadig tildeles.

 Varmesystemet i komplekset

 Jord, sten eller en sø kan give energi, ligesom enhver varmekilde med en temperatur på 1 ° C eller højere, der er tilgængelig om vinteren. Det kan være en flod, et hav, spildevand, et ventilationssystems varme luft eller et kølesystem til industrielt udstyr. Det eksterne kredsløb, der opsamler ekstra varme, er en polyethylenrørledning lagt i jorden eller i vand. HDPE bruges til at bygge rørledningen. Rørledningens diameter er 40 mm. En 30% propylenglycolopløsning tjener som varmebærer (eller ethylalkohol). Den unikke formel bruges til at beregne længden af rørledningen, der skal begraves eller sænkes ned i brønden.

 Rørledningen sænkes ned i brønden, når der anvendes sten som varmekilde. Det er ikke nødvendigt at bruge en dyb brønd, du kan bore flere ikke dybe, billigere brønde, det vigtigste er at få den samlede estimerede dybde. Følgende forhold kan bruges til foreløbige beregninger: Termisk energi på 50-60 W pr. Meter brønd. En brønd med en dybde på 200-170 meter er påkrævet for at installere en varmepumpe med en kapacitet på 10 kW.

 Rørledningen er begravet i jorden til dybden af jordfrysning, mens du bruger et stykke jord som varmekilde (valgt til en bestemt region). Der skal være et minimumsgab på 0,8…1,2 meter mellem naborørene. Genopfyldning og speciel jordforberedelse er ikke påkrævet.

Genanvendelighed

En del af Xcale Group

Bygvænget 47
4720 Præstø
Danmark